Acerumen

Bebelușul mort după botez înghițise 110 ml de apă. Mărturia șocantă a tatălui

Bebelușul mort după botez înghițise 110 ml de apă. Mărturia șocantă a tatălui

Tatăl bebelușului de 6 săptămâni mort după botezul care a avut loc la o biserică din municipiul Suceava spune că băiețelul a înghițit 110 ml de apă după ce a fost scufundat în cristelniță.

Bărbatul a povestit cum a decurs slujba: „L-am dus la biserică pentru încreștinare, ce pot să vă spun e că băiatul plângea, dar preotul l-a scufundat de trei ori în apă, iar el a inhalat apă. Părintele l-a scos, l-a șters, de la doctori am aflat că a inhalat 110 ml apă. Pe copil l-a bușit sângele pe nas, l-am pus cu fața în jos, să scoată apa, nu și-a revenit, bătăile inimii erau, dar avea un puls foarte scăzut... Dacă vezi copilul cu gura căscată și că plânge nu îl scufunzi de tot în apă, nu?”.

Doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, a spus că bebelușul a fost adus la UPU Suceava în stop-cardio-respirator resuscitat, a fost internat pe secția ATI, dar a murit luni dimineață. Medicul a confirmat pentru sursa citată că bebelușul a aspirat lichid în plămâni. Cauza exactă a morții va fi stabilită după necropsie.

Sursa: digi24.ro

Adaugă comentariu