Acerumen

Topul celor mai populare localuri pentru cumetrii

Topul celor mai populare localuri pentru cumetrii

Cumetria este unul dintre cele mai importante evenimente atât pentru părinți, cât și pentru copii, iar organizarea unei petreceri îți poate da multe bătăi de cap, mai ales în cazul în care nu ai reușit să găsești o sală potrivită. Succesul cumetriei depinde deseori de loc, dar și de atmosferă, motiv pentru care am realizat un top al celor mai populare localuri pentru organizarea cumetriei.

 

Vila Nouă

Sunt de 10 ani pe piață, iar în acest răstimp au organizat multe evenimente prin intermediul cărora au reușit să se evidențieze. Dacă vrei ca sărbătoarea copilului tău ta să aibă loc într-o atmosferă romantică și liniștită, atunci acesta este locul potrivit. Poți alege între 2 săli, iar pentru mai multe detalii poți face un tur virtual al localului pe pagina lor www.vilanoua.md. Specificul restaurantului este bucătăria tradițională, însă veți găsi și o varietate bogată de bucate delicioase din bucătăria europeană, pentru orice gust. Localul dispune de terasă de vară și zonă de distracție pentru copii, cu trambuline, tobogane, căsuțe, jucării, spațiu pentru desen etc. Prețul este de 650-750 de lei pentru o persoană.

Locație: Ginta Latină 5/3;

Telefon de contact: 022 45 03 09; 069 777 575.

 

Butoiaș

Butoiaș este restaurantul perfect în care puteți organiza cumetria copilului vostru. Localul dispune de 4 săli moderne cu capacitate de la 80 până la 180 de oaspeți, fiecare sală având acces la terase pitorești. Meniurile pentru banchete sunt foarte variate și includ mâncăruri din bucătăria locală și cea europeană, ce pot fi consulate pe pagina oficială a restaurantului www.butoias-restaurant.md. În local activează doar personal calificat: bucătari și chelneri, muzicieni și prezentatori, directori de sunet și designeri, astfel încât la organizarea banchetelor să nu aveți parte de surprize. Prețul este de la 700 de lei și include și deservirea, iar periodic, restaurantul oferă bonusuri și reduceri.

Locație: Calea Ieșilor 71;

Telefon de contact: 022 99 99 73; 078 999 973; 068 930 727.

 

VILLA Garden

Un restaurant elegant care găzduiește o grădină minunată și dispune de două săli care au o capacitate de 80 și respectiv 120 de persoane. Localul garantează un meniu variat și delicios din bucătăria europeană și cea tradițională, precum și o deservire impecabilă. VILLA Garden este localizată în sânul naturii și dispune de o terasă cu o capacitate de până la 200 de persoane, parcare și o căsuță pentru copii și un teren de joacă.

Locație: bd. Decebal 16;

Telefon de contact: 060 433 433; 060 903 903.

 

Garden Palace

Garden Palace este restaurantul care întrunește toate condițiile pentru ca evenimentul vostru să fie unul de succes. Curtea verde, havuzul, compozițiile florale și decorul restaurantului reprezintă cartea de vizită a localui și va oferi o notă deosebită cumetriei. Localul dispune de două săli: sala pentru banchete cu o capacitate de 200 de persoane și o sală mică-terasă pentru 60 de persoane. Meniul pe care vi-l oferă este unul variat și deosebit, combinând capodoperele gastronomice ale bucătăriei mondiale și tradiționale și poate fi personalizat după preferințele fiecăruia. Restaurantul dispune de parcare și terasă și vă poate oferi servicii de catering - mai multe informații AICI.

Locație: s. Vasile Alecsandri 8;

Telefon de contact: 060 433 433; 079 803 803.

 

Acasă la mama

Doar aici puteți face o călătorie în copilărie, acolo unde bucatele gătite de mama aburesc pe masă. Restaurantul adoptă un stil tradițional și o atmosferă liniștită și caldă. Pentru că e „Acasă la mama”, meniul este unul variat și curpinde 12-14 bucate reci, bucate calde tradiționale, 2-4 tipuri de carne, pește și deserturi. Restaurantul dispune de o sală pentru 50 de persoane, parcare și urmează a fi deschisă o cameră cu supraveghere pentru copii. Dacă sunteți în lipsă de timp, personalul localului vă poate ajuta la organizarea cumetriei: muzică, amenajare, tort, dulciuri etc. Prețul variază de la 400 la 700 de lei.

Locație: Petru Rareș 59;

Telefon de contact: 022 24 12 78.

 

Vatra Neamului

Restaurantul–muzeu “Vatra Neamului” vă invită să organizați cumetrii într-o ambianță în care istoria se combină cu eleganța. Localul vă pune la dispoziție două săli, una în stil aristocrat și una în stil național, cu o capacitate de la 50 la 100 de persoane. Meniul conține bucate inspirate din diverse culturi și include o varietate mare de mâncăruri: pește, carne, supe, plăcinte, deserturi, dar și băuturi selecte și vin de casă.  Restaurantul dispune de cameră amenajată pentru copii și există și posibilitatea de a decora sala. Prețurile încep dela 500 de lei până la 1000 de lei.

Locație: Pușkin 20 b;

Telefon de contact: 022 22 68 39.

 

Diamant de Lux

Un complex minunat în care serviciile de calitate şi bună dispoziţia vor transforma orice eveniment într-o adevărată sărbătoare! Sălile sunt echipate cu sisteme de ventilație și climatizare ce asigură confortul termic indiferent de anotimp, conectare Wi-Fi, sisteme audio-video și iluminare disco pentru o petrecere veselă și reușită. Aici pot fi găzduite ceremonii cu o capacitate de până la 140 de persoane. Se oferă facilități precum: camera de schimb, terasă în aer liber cu spații de recreere și cameră pentru copii cu decor deosebit. Copiii pot să se joace cu numeroase jucării sau să se odihnească pe paturile special pregătite pentru ei. Pentru bebeluși sunt prevăzute pătuțuri în care aceștia vor avea un somn dulce. Meniul include bucate atât din bucătăria tradițională, cât și din cea europeană, iar prețurile pornesc de la 350 de lei.

Locație: r. Ialoveni, s. Suruceni;

Telefon de contact:  060 608 008; 078 252 503.

 

Sala de Banchet 777

Localul oferă o sală cu capacitatea de până la 100 de persoane. Meniurile pentru banchet sunt variate și se bazează pe bucătăria tradițională și cea europeană. Decorul sălii este oferit din partea casei, localul dispunând și de parcare. Prețul variază de la 450 la 500 de lei pentru o persoană, în această sumă încadrându-se și deservirea. Atmosfera veselă este garantată!

Locație: Paris 47a;

Telefon de contact: 068 607 772.

 

Poiana Pinului

Dacă vrei o altfel de petrecere, în sânul naturii, optează pentru Poiana Pinului, care oferă o zonă special amenajată cu foișoare și spații de joacă și recreere atât pentru adulți, cât și pentru copii. În dependență de cât de mare este evenimentul pe care îl organizați, puteți alege din 3 foișoare a câte 16 locuri, sau două foișoare pentru un număr de 16-25 de persoane fiecare. Fiecare foișor dispune de frigider, mangal și apă. Zona mai dispune de parcare și un spațiu vast pentru odihnă. Prețul foișoarelor mici este de 500 de lei, iar cele mari – 800 de lei.

Locație: raionul Ialoveni, s. Dănceni;

Telefon de contact: 068 010 166.

 

Curtea Moșului

Un loc rustic în mijlocul naturii căruia nu îi lipsește liniștea și care în același timp este foarte aproape de Chișinău. Pensiunea vă propune locuri de cazare, sală pentru banchete, spațiu pentru ceremonii în aer liber. Petrecerea poate fi organizată în două formate: banquet și fourchette. Bucătăria este europeană și națională, iar deservirea impecabilă.

Locație: Milescu Spătaru 38;

Telefon de contact:  069 161 044.

Foto: facebook, photos.catchmyparty-cdn.com

Adaugă comentariu