Acerumen

Mesajul unei mame după ce a trecut printr-un accident groaznic de mașină

Mesajul unei mame după ce a trecut printr-un accident groaznic de mașină

Jenna Casado Rarberman din Pennsylvania transmite un mesaj pe cât de emoţionant, pe atât de înfiorător, părinţilor din lumea întreagă care, în ritmul alert al fiecărei zile, pleacă la drum cu copiii fără să monteze scaunul de maşină.

Jenna a trecut printr-un accident de maşină care s-ar fi putut dovedi tragic dacă micuţii ei de 6 săptămâni și de doi ani nu ar fi fost puşi în scaunul special de maşină. Cei trei erau la doar câteva străzi distanţă de casă, când o maşină i-a izbit cu viteză.

 

Nu sunt dintre acelea care îşi postează întâmplările personale pe Facebook, dar… DE-ASTA trebuie să vă puneţi întotdeauna copiii în scaunul auto DE FIECARE DATĂ. Chiar şi atunci când ţipă că centurile sunt prea strâmte. Chiar şi atunci când se vaită că stau inconfortabil. Oprisem să cumpăr lapte în drumul nostru de la grădiniţă spre casă, eram la câteva minute de casă… Când o maşină a intrat în noi. Da, nu te gândeşti niciodată că ţi s-ar putea întâmpla tocmai ţie… Copiii mei au scăpat cu doar câteva zgârieturi, dar paramedicii m-au asigurat că lucrurile ar fi stat cu totul altfel dacă nu mi-aş fi luat cele două minute să mă asigur că i-am pus bine în scaun. Eu voi fi bine, copiii mei vor fi bine, iar orice altceva… poate fi înlocuit. Îi mulţumesc Domnului că suntem în viaţă!”, a scris Jenna pe pagina ei de Facebook, în descrierea imaginii cu ajutorul căreia speră să trezească toţi părinţii la realitate.

Mesajul a devenit viral în scurt timp. Acesta ar trebui reţinut de toţi părinţii, dar din păcate, încă deseori vedem pe străzile noastre părinți care își țin copiii pe brațe când circulă cu automobilul.

 

Informații: suntmamica.ro

Adaugă comentariu