Acerumen

Fericirea înseamnă şi o burtică sănătoasă!

Fericirea înseamnă şi o burtică sănătoasă!

Disfuncțiile intestinale ne provoacă probleme tuturor, de la mic la mare. De aceea, o burtică sănătoasă poate contribui la sentimentul de fericire. În context vă prezentăm informații despre unul dintre cele mai bune produse care ne ajută să ne păstrăm burtica sănătoasă - ProTectis.

 

Ce este ProTectis?

ProTectis ajută la refacerea şi menținerea echilibrului florei intestinale, ceea ce face mai dificilă proliferarea microorganismelor dăunătoare.
Este dovedit ştiinţific  faptul că ProTectis contribuie la apărarea împotriva bacteriilor dăunătoare și ajută la susținerea sistemului imunitar.

De ce este ProTectis atât de special?

ProTectis suplimentează în mod natural flora intestinală, împiedicând înmulțirea microorganismelor dăunătoare. Pentru că este izolat din lapte matern, fără toxine, Lactobacillus reuteri Protectis este una dintre foarte puținele tulpini de probiotice adaptate să supraviețuiască în tractul gastro-intestinal uman.

Prin ce se deosebește ProTectis de alte probiotice?

Produsele ProTectis conțin specii de Lactobacillus reuteri, din familia Lactobacillus, cu tulpina Lactobacillus reuteri Protectis .

Habitatul natural al acestei tulpini este tractul digestiv al omului, așadar este bine adaptată putând să se dezvolte în acest mediu .

De aceea, dar și din multe alte motive, Lactobacillus reuteri a fost ales ca fiind ideal pentru produsele ProTectis:

  • Este printre primele specii de bacterii benefice care s-au stabilit în mod natural în intestinul  nou-născuților. Cele mai multe dintre celelalte tulpini de bacterii sunt locuitori temporari sau tranzitori ai tractului gastrointestinal, provenite din consumul de alimente;
  • Este o bacterie vie, una dintre cele mai bine documentate științific în ceea ce privește eficiența și siguranța;
  • Ajută în același timp la dezvoltarea altor populații bacteriene benefice care aparțin florei intestinale normale.

 

ProTectis. Lactobacillus reuteri Protectis - în topul mondial al celor mai studiate, sigure şi eficiente tulpini probiotice!

 

Foto: protectis.ro

Adaugă comentariu