Jocuri pentru copii la plajă

Jocuri pentru copii la plajă

Nu mai știi cum să îți ții copilul ocupat atunci când mergi la plajă? Îți sugerăm noi câteva idei de distracție pentru copilul tău.

1. Vânătoarea de comori în nisip

Alege câteva pietre sau scoici cu o formă mai deosebită și arată-i-le copilului tău, apoi roagă-l să se uite în altă parte și ascundele într-un perimetru pe care l-ați determinat din timp.  Crează urme false pentru ca să-l duci în eroare și îndeamnă-l să le caute.

2. Umplem bazinul

Luați cu voi un bazin gonflabil și un pistol de apă și îndeamnați-l să umple bazinul cu ajutorul pistolului sau a unei găletușe mici într-o anumită perioadă de timp.

3. Desenăm pe nisip

Provoacă-l să contureze diverse imagini pe malul mării, acolo unde nisipul este umed.

4. Confecționăm coliere și brățări

Mergeți la plimbare pe malul mării și strângeți scoici apoi puneți-le pe ață. Realizarea unor astfel de coliere sau brățări îți va distra copilul și îl va ocupa pentru o anumită perioadă.

5. Construiți castele de nisip

Construiți împreună un castel de nisip, asta îl va ține ocupat pentru o anumită perioadă de timp dar și îl va distra.

6. Jucăm frisbee

Frisbee este o jucărie pe care mulți copii o îndrăgesc, iar plaja este locul potrivit unde vă puteți juca cu acesta.

7. Volei

Dacă aveți mai mulți copii sau dacă puteți juca cu toată familia, organizați un joc de volei. Stabiliți un premiu pentru echipa câștigătoare și nu uitați de distracție.

8. Zmeu

Dacă aveți un zmeu, atunci plaja este locul potrivit unde să îl lansați. Dacă însă nu aveți un zmeu, atunci căutați pe net un tutorial și confecționați împreună un zmeu.

Foto: loscabospassport.com

 

Adaugă comentariu