TOP: Cursuri de limbă engleză pentru copii în Chișinău

TOP: Cursuri de limbă engleză pentru copii în Chișinău

Cunoașterea limbii engleze îi poate oferi copilului tău un avantaj la școală, precum și șansa de a profita de oportunitățiile care i se vor deschide pe parcurs. O limbă străină se învață mai ușor în copilărie, motiv pentru care mulți părinți sunt preocupați să își înscrie copiii la cursuri de engleză, iar aici intervine întrebarea: „Care sunt cele mai bune centre de instruire a limbii engleze?”

Dacă ești în căutarea unui centru la care să-ți înscrii copilului, trebuie să ții cont de faptul că cea mai bună metodă de predare a limbii engleze pentru copii combină jocul și activitățile interactive cu repetiția și memorizarea. Am selectat câteva centre de predare a limbii engleze pentru copii, care vă pot oferi cursuri calitative, profesori calificați și rezultate neîntârziate.

 

Centrul de limbi europene ORATORICA

ORATORICA este locul perfect pentru a dezvolta abilitățile de comunicare ale copilului dumneavoastră și pentru a studia limba engleză, dar și alte limbi europene, la cel mai înalt nivel. Mai mult decât atât, este unica Școală din Chișinău care GARANTEAZĂ eficiența cursului, RETURNÂND INTEGRAL banii în cazul în care la sfârșitul cursului nu veți fi mulțumiți de rezultatele obținute.

Cunoașterea limbilor străine va oferi copilului posibilități avansate de comunicare, socializare și interacționare, și-i va asigura un viitor de succes. Școala vă mai pune la dispoziție oportunitatea de a frecventa cursurile „ART Oratorica” care se bazează pe dezvoltarea personală a copilului. Scopul școlii este de a ajuta copiii să capete încredere în sine, să-și dezvolte aptitudinile de comunicare, gândirea, atenția, și nu în ultimul rând - să-și dezvolte inteligența emoțională. De asemenea, se pune accent pe cursurile de dezvoltare a talentelor: canto, teatru, coregrafie etc. și cursul „Bunele Maniere” unde copilul învață regulile de conduită și de comportament.

În așa fel veți fi siguri că odorașul dumneavoastră va fi o persoană dezvoltată multilateral. Acesta se va încadra foarte ușor într-o echipă profesionistă, cu profesori competenți și prietenoși. Micuții având posibilitatea de a îmbina frumos orele de limbi străine cu alte activități de care sunt pasionați! Pentru mai multe depalii accesați pagina www.oratorica.md.

 

    Contacte:

Botanica: Bd. Dacia 23; Et.5, of.501; Tel: 060 73 55 33; 

Râșcani: Bd. Moscova 6; Et.3, of.301 A; Tel: 078 80 90 58; 

Buiucani: str.Caragiale 26, intersecție cu str. Alba-Iulia; Tel: 079 00 77 46; 

Ciocana: bd. Mircea cel Bătrân 12/2; Et. 3; Tel: 078 765 000

 

 

Centrul Educațional QUO VADIS

QUO VADIS a fost înfiinţat în anul 2003 și este la moment cel mai important prestator de cursuri de limbi străine din municipiul Chișinău, pentru copii, atât şcolari, cât şi preşcolari, chiar şi de la vârsta de 3 ani.Cursurile pot fi predate în grup sau individual.

Centrul oferă asistență pas cu pas și testare gratuită a serviciilor pe care le propun. Lecțiile nu se bazează doar pe gramatică, ci și pe conversații uzuale, iar profesorii calificați utilizează tehnici moderne și metode activ-participative de predare, bazate pe comunicare, vizualizare, interactivitate.

La Quo Vadis ai posibilitatea de a organiza cursurile în dependență de programul copilului tău, iar în timpul în care acesta învață, poți să îl aștepți într-o zonă special amenajată pentru părinți.

Quo Vadis organizează cursuri de limbă engleză, germană, italiană, franceză, spaniolă, portugheză, turcă, rusă şi română pentru alolingvi.

Cursurile sunt aprobate și autorizate de Ministerul Educației al RM.

QUO VADIS este un centru autorizat de pregătire pentru examenele Cambridge.

Contacte:

str. Şciusev, 82;
022 999 988, 022 214 220, 069 282 453;
office@quo-vadis.md;    
www.quo-vadis.md.

 

 

ILTC

La ILTC studierea limbii engleze și germane se desfășoară vesel, ușor și eficient! Scopul cursurilor este de a-i învăţa pe copii să comunice fluent şi firesc într-o limbă străină. Metoda de predare ocoleşte traducerea şi, începînd chiar cu primul nivel de studiu, limba engleză este predată fără a se recurge la ajutorul explicaţiilor în limba maternă a copilului.

Procesul de învăţare a copiilor este gîndit în corespundere cu particularităţile de vîrstă ale acestora şi cu modul lor de a percepe lucrurile. Activităţile pentru tinerii studenţi îmbină armonios elementul de instruire cu elementul de joc, activitățile dinamice fiind alternate de cele statice, ceea ce permite ca procesul de instruire să fie interesant şi neîmpovărător. În procesul de învățare, profesorii utilizează sarcini practice și metode moderne printre care se numără: dialogurile, discuţiile, lucrul în perechi şi în grup, prezentările, jocurile de rol, proiecte, studiul de caz, dezbateri, predarea gramaticii inductiv, exersarea vocabularului în context,  precum și sarcini de receptare a mesajului oral și scris.

Pe lîngă materialele didactice actuale se folosesc resurse autentice: articole din ziare și reviste, video-uri, poezii, cîntece, rețete, buletine de știri, programe de discuție, emisiuni televizate, care sunt abordate în mod interactiv și facilitează comunicarea reală fluentă și fără bariere.

Contacte:

Str. Petru Rareș 43;

Tel. 022 29 29 88, 079 882 988, 067 292 988;

www.iltc.md.

 

TEST Kids

Top English School of Today este o şcoală de studiere a limbii engleze, în care cei care urmează cursurile, au posibilitatea să o facă într-o atmosferă degajată şi dinamică, iar TEST Kids este un compartiment dedicat cursurilor pentru copiii şcolari şi preşcolari.

La Test Kids, copiii nu au nevoie de traducere, întrucât profesorul folosește o mulțime de materiale demonstrative (fișe, imagini, postere). Toate activitățile din cadrul cursului de engleză pentru copii sunt sub formă de jocuri distractive, fiind însoțite de muzică și gesturi. Materialele special selectate, sub formă de dialoguri haioase, comicsuri, numărători, poezioare, puzzle-uri și rebusuri sunt de mare ajutor în învățarea limbii engleze, permițând copiilor să memorizeze cu ușurință cuvintele sau structurile noi. Metodica şi manualele de studiu sunt adaptate, în funcţie de nivelul înregistrat de oricare dintre grupe. Utilizarea pe larg, în cadrul cursului de limbă engleză pentru copii, a procedeelor folosite în teatrul de păpuși dezvoltă gândirea vizuală a copilului, imaginația creatoare, precum și abilitățile motorii fine ale acestuia.

La acest centru sunt formate patru grupe, clasificate pe vârste şi cunoştinţe: 4-6 ani,7-9 ani, 10-12 ani, 10-13 ani.

 

Contacte:

Str. Bucureşti, 18;
Tel. 022 260 350, 079 306 007;

www.topenglish.md

 

 

INGENIUM

Centrul Educațional pentru copii INGENIUM este mediul în care copiii au posibilitatea de a-și descoperi potențialul intelectual, prin dezvoltarea plăcerii de a învăța, de a cerceta și a crea la orice etapă de vârstă.

Fiecare copil poate beneficia de programele INGENIUM (Școala de Arte, Clubul de Șah, Clubul de Engleză, Teatru și Oratorie etc.), în dependență de dorință și categoria de vârstă. Clubul de Engleză oferă copiilor posibilitatea studierii unei limbi străine de la o vârstă fragedă (3 ani ). Specialiști Igenium menționează că în procesul de studiere a unei limbi străine, fiecare copil se manifestă individual, în dependență de dorință,dar și de capacitatea de memorare.

Cea mai eficientă metodă de învățare utilizată pe larg de acest centru este jocul, o modalitate perfectă pentru apropierea de copii, dar şi pentru a învăţa mai uşor, la care se mai adaugă învățarea cu ajutorul imaginilor, muzicii, jocurilor de rol etc. Fiecare trainer monitorizează și ghidează jocurile și activitățile distractive, care favorizează o capacitate de memorare mai rapidă și eficientă, dar și sporește entusiasmul copiilor.

La Centrul Educațional pentru Copii Ingenium găsiți grupă de engleză pentru copii în zilele de luni și miercuri de la 18.00-19.00 sau sâmbătă și duminică de la 10.00-11.00, predarea căreia se efectuează conform metodologiei Cambridge. La Ingenium copiii sunt încadrați grupe în dependență de vârstă: 3-4 ani și 5-7 ani.

Contactele:

 MihailSadoveanu 20/1 - 060 790 901;

 Mircea cel Bătrân 13/1 - 078 822 400;

Alba Iulia 77/14 - 079 977 900;
www.ingenium.md.

 

 

FasTracKids

FasTracKids este un program unic de dezvoltare personală pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 – 10 ani. Academia, pe lângă programele de bază, oferă şi cursuri de limbă engleză. Acestea sunt predate de două ori pe săptămână, a câte o oră, pentru copiii care au vârsta cuprinsă între 4- 9 ani.

Cea mai importantă caracteristică a programului FasTrack English este lucrul cu Smartboard –ul (Staţia Interactivă de Învăţare) . Vocile auzite de la un Smartboard sunt a unor vorbitori nativi, astfel copilul dvs aude de la început pronunţia corectă de la staţie şi nu de la profesor. Proiectele  care le au de făcut în timpul unei lecţii permit studiul individual al cuvintelor noi. Imaginile vii, istorioarele interesante din diferite ţări, obiectele care pot fi deplasate pe Staţia de Învăţare, melodiile vesele cu mişcări care îi ajută să înţeleagă mai bine şi să-şi amintească textul melodiilor în limba engleză – toate acestea fac programul FasTrack English să fie nu doar distractiv, dar și util pentru copilul dvs.

Contacte:
str. Grigore Vieru 27, et. 2 - telefon: 022 21 00 91, 079 121 314;
bd. Traian 2/2 - telefon: 078 930 000;
bd. Mircea cel Bătrîn 13/2, et.1- telefon:  078 665 545;
str. Alba Iulia, 91, et.2 - telefon:  079 449 977;

www.fastrackids.md.

Foto: britishcouncil.org.ua

Adaugă comentariu

Închide