5 detalii foarte importante de care să ții cont atunci când alegi hainele copilului tău

5 detalii foarte importante de care să ții cont atunci când alegi hainele copilului tău

Ai putea crede că este foarte ușor să alegi hainele copilului, având în vedere varietatea opțiunilor pe care magazinele ni le pun la îndemână. Totuși, nu este chiar atât de simplu, mai ales în cazul bebelușilor. De aia ar trebui să ții cont de câteva detalii importante când cumperi haine pentru copilul tău sau pentru a le face cadou, astfel încât chiar să-i prindă bine. 

1. Ai grijă ca materialele să fie de calitate bună și foarte practic. Alege hăinuțele din bumbac sau alte țesături naturale, pentru ca copilul să se simtă confortabil în ele și pentru a reduce la minim riscul de iritații.

2. Optează pentru sistemele de închidere cu capse în loc de nasturi. Capsele se închid și se deschid mai repede decât nasturii, iar timpul de schimbare a bebelușului va fi redus cu mult. Astfel nici copilul, nici tu – ca părinte, nu vei pierde mult timp și nervi cu îmbrăcatul și dezbrăcatul.

3. Niciodată nu alege haine strâmte. Mai presus de factorul estetic, când vine vorba de bebeluși și copiii de vârstă mică este bine să-ți amintești că ceea ce contează în primul rând este confortul. Așadar, evită hainele strâmte și optează pentru cele confortabile și practice.

4. Alege accesorii pentru cap în culori deschise și cât se poate de aerisite. Orice pălăriuță, căciuliță sau șapcă ai alege pentru cel mic, ai grijă ca aceasta să fie cât mai aerisită, de o culoare deschisă și dintr-un material natural. Transpirația trebuie evitată pentru a nu admite apariția iritațiilor sau eczemelor.

5. Alege hainele care sunt ușor de manevrat de către copil. Cu timpul copiii obțin tot mai multă independență, și acest lucru este absolut normal, chiar binevenit. Astfel, treptat poți începe a alege haine pe care piciul să le poată îmbrăca și dezbrăca practic fără de ajutor. Preferabile sunt fustițele pe elastic decât cele cu fermoar sau nasturi. Puloverele și bluzele e mai bine să fie cu baza gâtului mai largă și diferită în față, ca cel mic să o poată identifica mai ușor.

De aceste criterii se conduce și Victoria Țurcanu, fondatoarea bradului autohton de hăinuțe pentru copii Victoria Palace. Mămică a doi băieți zglobii, Victoria a decis că vrea pentru picii săi haine comode, dar în același timp cu tentă elegantă. Ceea ce practic nu poți găsi pe piața noastră.  Astfel, împreună cu un designer, a ales să creeze propriul brand, folosind doar stofă de calitate înaltă, în culori plăcute copiilor, deloc monotone, care își păstrează culorile și după mai multe spălări.

Hăinuțele de la Victoria Palace sunt destinate picilor de la 6 luni până la 10 anișori. Brandul este recent lansat și prima participare la un eveniment public a avut loc la Fabricat în Moldova 2020, unde s-au bucurat de succes, iar hainele pentru copii au fost la mare căutare. Totodată, hăinuțele de la Victoria Palace urmează curând să meargă la o expoziție internațională în România, astfel planurile fondatoarei sunt de a cuceri și piețele internaționale.

Acum puteți vedea și colecția nouă de hăinuțe foarte comode și practice pentru fiecare copilaș , pe care le puteți găsi pe paginile de Facebook Vp by Victoria Palace sau de Instagram: vp_by_victoria_palace. Detalii la numărul de telefon +373 69 302 376.

 

Adaugă comentariu