Nou! Pastă de dinți pentru copii 100% naturală

Nou! Pastă de dinți pentru copii 100% naturală

 

Pe piața din Moldova a apărut o nouă pastă de dinți pentru copii. Ceea ce o face deosebită de multe altele de la noi este că nu conține fluor și este absolut naturală. Aceasta are o aromă fină și dulce, care va face din curățarea dinților o procedură nu doar utilă, ci și plăcută pentru cei mici.

Pastă de dinți Veradent Junior este un produs marca Specchiasol din Italia și conţine ingrediente naturale, fără parabeni şi coloranţi, având în compoziţia sa suc organic de Aloe Vera,  Muşeţel şi Gălbenele.

Veradent, de la Specchiasol, are următoarele proprietăţi:

- elimină problemele gingivale;
- previne apariţia cariilor;
- împrospătează respiraţia;

- combate efectele dăunătoare ale bacteriilor din gură.

Pasta de dinţi Veradent, oferă protecţie activă, fiind un tratament zilnic complet, multi-eficient, datorită componentelor sale active, protejând dinţii pe termen îndelungat. Pentru un rezultat maxim, spălarea dinților se recomandă de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara sau, ori de cate ori este nevoie, pe parcursul zilei, după masă.

Veradent Junior cu extracte naturale are o formulă blândă pentru o igienă orală delicată. Produsul se găsește în rețeaua de farmacii Felicia, iar acum este la un preț special. 

 

Foto: novakdjokovicfoundation.org; farmaciaigea.com

Adaugă comentariu

Închide