Haine inedite pentru mame și bebeluși!

Haine inedite pentru mame și bebeluși!

 

E în trend, comod şi conferă siguranţă atunci când o mămică poartă copilaşul aproape de ea. Tendinţa numită „babywearing” e populară în întreaga lume. De fapt una dintre cele mai autentice şi vechi surse de inspiraţie în acest sens au fost femeile de pe continentul African care purtau şi poartă nou-născuţii mereu aproape, folosind propriile haine în calitate de suport.

Designerii, sau chiar unele mămici fără experienţă în domeniul, au realizat multiple modele de hăinuţe de tip „babywearing”, care sunt nu doar interesante, dar şi foarte practice. Adepţi ai acestui stil sunt chiar şi unii tătici care poartă cu plăcere hăinuţe „transformer”. 

Dacă locuieşti la bloc, iar liftul nu funcţionează, ori nici nu e, desigur că e dificil să cari pe scări căruciorul. În cest sens, vă propunem să îmbrăcaţi o haină care să vă complementeze şi să vă ofere posibilitate de a vă plimba cu bebeluşul chiar şi în perioada rece a anului. 

Tot în contextul anotimpurilor reci, vă propunem să optaţi pentru haine impermeabile care vă pot permite să ieşiţi cu piciul la plimbare şi pe timp de ploaie. Dacă sunteţi mămică activă şi faceţi toate activităţile casnice de una singură, atunci puteţi îmbrăca un model de haină care să vă permit să-l aveţi pe bebe alături, iar mâinile să fie libere.

Imaginaţia şi creativitatea nu are limite. Dacă nu găsiţi un model de haină de acest tip pe plac, vă puteţi crea propria schiţă care v-ar permite să aveţi bebeluşul aproape de inimă. Unele hăinuțe pot fi 2 în 1, altele pot fi folosite doar pe post de „huse” suplimentare, deasupra unui sling sau rucsac ergonomic. 

 

 

Puteţi procura haine de acest gen pe site-uri internaționale, gen: www.aliexpress.com; www.mamanloupsden.com; www.didymos.com; etsy.com etc.

Adaugă comentariu