Primăvara în garderoba copilului tău

Primăvara în garderoba copilului tău

Este bine cunoscut că primăvara este sezonul reînnoirii, aşa că este şi perioada perfectă pentru a schimba hainele din garderoba familiei. Dacă depistezi că micuţul tău a crescut, iar vestimentaţia pe care o are, nu îi mai este pe potrivă, fii sigură că la sfârşitul iernii poți găsi în magazine articole de calitate la prețuri foarte avantajoase.

 

Unul dintre acestea este şi ,,Magazinul Copiilor”, unde cu siguranţă vei descoperi cea mai bună ofertă la îmbrăcăminte atât pentru nou-născuţi, cât şi pentru copii de până la 10 ani. Situat chiar în inima capitalei, pe strada Ismail 88, în mai bine de nouă ani de activitate, magazinul a reușit să câștige fidelitatea a mii de cumpărători. Produsele comercializate aici sunt confecţionate din materiale naturale, fie că este vorba de body-uri şi salopete, fie de rochiţe, costumaşe, cămăşi şi pantaloni atât pentru fiecare zi, cât şi pentru ocazii speciale.

 

De menţionat este că, viitoarele mămici se pot bucura de o reducere de până la -15 % la toată gama de haine pentru bebeluşi. De asemenea, în acestă perioadă magazinul oferă o reducere de până la -30 % la hăinuţele pentru iarnă. Totodată, devenind client fidel la „Magazinul Copiilor”, poţi beneficia de un card de reducere de până la -10% la toate produsele. Pe lângă hăinuţe, magazinul oferă o mulţime de jucării educative, dar şi interactive, patine, biciclete, trotinete, cărucioare şi pătucuri pentru nou-născuţi la cele mai bune preţuri, calitatea şi rezistenţa cărora este garantată. Copilul tău va rămâne fascinat de personajele din filmele de animaţie care se regăsesc în acest magazin.

 

 

Ţine minte, micuţilorilor le place sa fie în centrul atenţiei, iar jucăriile şi o vestimentaţie pe măsură le poate asigura asta.

 

 

Contacte:

Chișinău, str. Ismail 88

sau

Cahul, str. Seliverstov 18

Telefon: 079 880 549; 079 46 45 37

Facebook: Jucării-Magazinul Copiilor

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu

Închide