Remediul minune care încape în buzunar

Remediul minune care încape în buzunar

Viața unei femei, mai ales a unei mămici, este un adevărat amalgam de întâmplări și situații care o solicită la maximum, atât fizic, cât și emoțional. Un lucru firesc dacă raportăm la realitatea acestor vremuri și la ritmul în care trec zilele. În acestă fugă după copii, serviciu, treburi casnice și nu doar, femeia modernă are nevoie de mici ajutoare, care să îi ușureze un pic viața. Cum ar fi ca de fiecare dată când simți că stresul și durerile de cap îți strică planurile, durerile de spate te împiedică să participi activ în viața socială, copiii au dureri de dinți sau nu pot dormi noapte pentru că au înhățat o viroză sau au o alergie, să poți rezolva aceste situații cu o singură atingere?

Crezi că e imposibil? Ba nu! Toate acele situații enumerate mai sus și încă multe altele pot fi remediate cu ajutorul unui flaconaș de doar 7 ml, care încape în orice buzunar, gentuță sau rucsac. Este un ulei cu o formulă unică de peste 100 de ani, procesul incomparabil de producere al căruia nu poate fi imitat, datorită cunoștințelor veritabile, precum și tehnicilor dobândite de la strămoșii Chinei Antice.

Mic, comod, cu un design interesant, Uleiul SIANG PURE este un remediu miraculos pentru toate tipurile de discomfort, atât la copii, cât și la adulți. Numai cele mai bune ingrediente 100% naturale sunt selectate pentru Uleiul SIANG PURE din sursele corespunzătoare standardului Good Manufacturing Practice. Fiecare ingredient pe bază de plante (cuișoare, scorțișoară, menta&mentol, camfor) acționează simultan pentru a amplifica efectele vindecătoare ale fiecăruia în parte, în special cu scopul de a îmbunătăți circulația sanguină.

CUIȘOARE - Înlătură durerea tipică de dinți, cârceii și senzațiile de amorțeală prin proprietățile sale anestezice. Elimină gazele stomacale, balonarea și colicile intestinale. Îndepărtează respirația urât mirositoare și expectorațiile.

SCORȚIȘOARĂ - Previne formarea cheagurilor de sânge, reduce oboseala și tensiunea. Crește pofta de mâncare, diminuând gazele, balonarea și amețelile. Ucide fungii (ciupercile) și bacteriile care cauzează manifestări alergice, precum erupțiile.

MENTOL & ULEI DE MENTA - Stimulează digestia, diminuează gazele, balonarea și distensia abdominală. Reduce crampele musculare. Înlătură durerile de cap, amețelile și răul de mișcare. Tratează tusea și nasul înfundat. Au și proprietăți antiseptice.

CAMFOR - Alină durerile neuropatice și musculare. Îmbunătățește sistemul digestiv, reduce contracțiile intestinale, eliberează bila, elimină gazele stomacale și flegma. Stimulează activitatea stomacală, în scopul eliberării secreției ce neutralizează aciditatea. Diminuează mușcăturile păianjenilor otrăvitori prin proprietățile antiseptice ușoare.

La birou, acasă, în mașină sau în parc, uleiul SIANG PURE devine acel prim ajutor în caz de:

Contraindicații de folosire a acestor uleiuri există numai în cazul hipersensibilității individuale la ingredientele active, ce fac parte din ele. Nu se aplică copiilor de până la 3 ani și nu se lasă la îndemâna lor. Este de dorit să se evite contactul cu ochii sau membranele mucoase. Nu se aplică pe răni și pe piele deteriorată. Este contraindicat în sarcină.

Uleiurile SIANG PURE ale companiei BERTRAM au un termen de valabilitate îndelungat și un preț accesibil pentru fiecare. Ele sunt certificate de Uniunea Europeană și aprobate de Centrul pentru Igienă din Republica Moldova. În ambalaj diferit pentru comoditatea fiecărui membru a familiei, Uleiurile SIANG PURE este prezentat în două compoziții: una mai concentrată cu efect încălzitor și alta mai moale cu efect răcoritor.  

Până în prezent, mai mult de 30.000 de miliarde de sticluțe cu Ulei SIANG PURE au fost distribuite la nivel global în peste 10 țări. De-a lungul secolului, arta legendară a formulei pe bază de plante de pe timpul Chinei Antice a promovat tehnologia standardului internațional GMP, făcând astfel fiecare picătură prețioasă de Ulei SIANG PURE cunoscută și considerată drept tratamentul perfect pentru senzații de disconfort și alte simptome.

Dacă încă nu ai acest produs de prim-ajutor în trusa medicală a familiei tale, grăbește-te să vizitezi paginile http://www.thaipower.md/, iar dacă nu ești din Republica Moldova intră aici http://www.thaipower.eu/e-shop/. Deasemenea, uleiurile SIANG PURE sunt accesibile în farmaciile FELICIA din toată țara, iar în Tiraspol și Râbnița se gasesc în rețeaua de farmacii REMEDIUM.

Adaugă comentariu

Închide