(VIDEO) Imagini şocante surprinse într-un spital pentru copii

(VIDEO) Imagini şocante surprinse într-un spital pentru copii

Comitetul de anchetă rus a deschis un dosar penal împotriva unei asistente medicale de la Spitalul de tuberculoză din Novosibirsk (Rusia). Aceasta și-a băgat degetele în părul unei fetițe și a aruncat-o pe pat. Ministerul Sănătății a declarat că femeia a fost suspendată de la serviciu și se pregătește un ordin de concediere.

Videoclipul cu asistenta și copilul a fost înregistrat de o pacientă a spitalului, Irina Glazunova, care a apelat și la Comitetul de anchetă. După publicarea videoclipului, Glazunova a spus că o altă asistentă a amenințat-o cu poliția dacă va continua să filmeze în spital.

Când am fost internată în spital cu doi copii, această asistentă ne-a primit. La prima vedere, nu aș spune că este capabilă de asta. Când completam formularele, fetele mele erau furioase, râdeau, iar ea era în contact complet normal cu ele, vorbea.

Într-o zi am auzit un zgomot din camera alăturată, unde este această fetiță. Am decis să văd ce se întâmplă și m-am uitat pe fereastră: această asistentă a luat copilul de păr și l-a lovit peste față. Fetița este singură, are trei sau patru ani, iar părinții sunt și ei internați în spital (secția pentru maturi).”

Sursa: varlamov.ru

Adaugă comentariu

Închide