A născut la 54 de ani, după 10 ani de încercări să rămână însărcinată

A născut la 54 de ani, după 10 ani de încercări să rămână însărcinată

Brigitte Nielsen este o actriță de 54 de ani din Danemarca și de curând a devenit mamă de fetiță. Actrița spune că acum este judecată de mulți pentru decizia de a deveni mamă la 54 de ani, dar mulți nici nu-i cunosc povestea din spatele sarcinii.

Brigitte Nielsen s-a căsătorit în 2005 cu un bărbat mai tânăr decât ea. Al doilea său soț are 39 de ani. Din prima căsnicie femeia are 4 fii, dar își dorea foarte mult să-și bucure și actualul soț cu un copil comun, așa că a început a face tentative de a rămâne însărcinată. Deși pe atunci femeia avea puțin peste 40 de ani, nu reușea să rămână gravidă așa că a recurs la fertilizarea in vitro.

Dar timp de 10 ani de încercări, multe tratamente și medicamente luate, embrionii nu se atașau în uterul său. Când totuși a rămas însărcinată la 54 de ani, medicii îi dădeau foarte puține șanse că va reuși să ducă sarcina la bun sfârșit și îi recomandau femeii nici să nu spună nimănui că așteaptă un copil. Astfel nici măcar mama actriței nu a știut de sarcină până la termenul de 27 de săptămâni.

Dar Brigitte a reușit să devină mamă de fetiță la vârsta de 54 de ani și să formeze o familie și mai fericită cu soțul său. Deși recunoaște că mulți o judecă pentru decizia de a naște un copil la această vârstă, cel mai mare fiu al său având deja 34 de ani, ea se bucură de fericirea de a fi din nou mamă.

 

Sursa: cosmo.ru

Adaugă comentariu