De necrezut, dar e supermodel și mamă a 5 copii

De necrezut, dar e supermodel și mamă a 5 copii

 

Istoria unei femei care a născut 5 copii și a devenit cel mai sexy model din Asia Centrală a făcut înconjurul lumii.

Parvina Saidova este originară din Tadjikistan și este unicul model din țară care a defilat pe podiumul din Paris, la invitația designerului Piere Cardin. Femeia nu practică sport, însă se pare că natura a înzestrat-o cu o genetică bună. Tot timpul său liber îl dedică celor 5 copii ai săi.

Pe Inobat, fiica sa mai mare, a născut-o la 18 ani, apoi au urmat ceilalți patru. Acum, modelul are vârsta de 27 ani. Trei fiice merg deja la școală, iar mama este mereu în preajmă, ajutându-le să-și facă temele. Parvina crește copiii de una singură, pentru că soțul său a decedat acum doi ani.

O bună prietenă a sfătuit-o să meargă la cursuri de actorie și canto. Rezultatele nu au întârziat să apară, Parvina a primit nenumărate oferte care i-au oferit posibilitatea să muncească și să câștige bani pentru familia sa. Greutățile au determinat-o să meargă în sfera modelingului pentru a asigura existența copiilor săi.

Recent, Parvina Saidova a devenit Missis International 2016. Când aceasta povestește despre viața și copiii săi, oamenilor nu le vine a crede.

 

 

Foto: bbc.com;  rus.azattyk.org; rus.ozodi.org; instagram.com/parinoz89

Adaugă comentariu