Imaginea cu femeia care învăța pentru examen în timpul travaliului a cucerit internetul

Imaginea cu femeia care învăța pentru examen în timpul travaliului a cucerit internetul

Naizya Thomas este studentă la psihiatrie și neurochirurgie în SUA. În vara anului trecut ea a aflat că este însărcinată, dar a decis că va continua studiile. Astfel, atunci când a început travaliul femeia a luat cu ea la spital și calculatorul deoarece nu reușise să termine lucrul individual la una din discipline. Naizya continua să scrie cât timp durerile erau nu foarte puternice, iar mama ei i-a făcut o fotografie în acel moment.

Imaginea postată de către proaspăta mămică pe contul său de Twitter a cucerit internauții. Tânăra a subliniat că sarcina și nașterea nu sunt un motiv pentru a renunța la studii și la cariera pe care ne-o dorim. Tânăra a povestit într-un interviu pentru „Today. Parents” că a continuat să scrie lucrarea până a avut deschiderea colului de 2 cm spunând că are pragul de durere mai ridicat, respectiv putea suporta mai ușor.

Ulterior tânăra mămică a postat că a născut un băiețel de 3200 grame pe care l-a numit Antony. Însă după naștere au apărut niște complicații și mama a avut nevoie de transfuzie de sânge. Dar totul s-a terminat cu bine într-un final și deja fiind acasă cu fiul său a aflat că examenul a fost susținut cu brio. „Studiile sunt foarte importante pentru mine. Din păcate multe tinere renunță la studii atunci când află că sunt însărcinate. Dar dacă nu ne dăm bătute putem reuși totul”, le-a încurajat Naizya pe alte tinere care se află în aceeași situație.

 

 

Foto: twitter.com/naydxll; parents.com

 

Adaugă comentariu