Impresionant! O femeie a născut 3 copii în același an

Impresionant! O femeie a născut 3 copii în același an

Caz mai puțin obișnuit și extrem de rar. O femeie din orașul Sydney, Australia, este prima mamă din lume care a rămas însărcinată cu gemeni la doar șase săptămâni după nașterea primului copil.

Eliza Curby, în vârstă de 27 de ani, și soțul ei, Ben, de 38 de ani, sunt primii părinți din lume care au dat naștere la trei copii în doar 11 luni. Femeia a rămas însărcinată la doar trei luni după ce s-a cunoscut cu soțul său. Prima în familia lor a apărut micuța Charlie, iar la numai șase săptămâni de la nașterea ei, tânăra mămică a rămas șocată când a aflat că este însărcinată din nou, de data aceasta cu gemeni. Micuții Jack și Wolf s-au născut în luna decembrie a anului trecut și cântăreau în aproximativ 3 kilograme fiecare, copiii fiind perfect sănătoși.

„Încă nu-mi vine să cred în asta! Am rămas însărcinată cu fetița mea Charlie la doar trei luni după ce l-am cunoscut pe Ben. El întotdeauna a fost dornic să devină tată. Voia să aibă o familie mică, doar cu doi copii. Însă, eu întotdeauna mi-am dorit o familie mare. Niciun gând nu-mi aduce mai multă plăcere decât acela în care noi toți locuim într-o casă mare și ne plimbam în fiecare zi pe plaja din apropiere. Visul meu pentru Ben părea fi neserios, dar, totuși a fost așa precum mi-am dorit eu să fie”, spune Eliza.

Părinții au devenit foarte populari datorită istoriei lor mai puțin obișnuite. Acum cei doi schimbă aproximativ 140 de scutece pe săptămână și sunt extrem de fericiți pentru că au o familie atât de frumoasă.

„După prima naștere eram foarte epuizată, dar fericită. Surprinderea și bucuria mea a fost și mai mare, când după șase săptămâni am aflat că iarăși am rămas însărcinată. Ben, pur și simplu s-a înălbit la față auzind noutatea. Când am mers la doctor, acesta a rămas surprins. M-au anunțat că voi avea doi băieței gemeni. M-am bucurat mult. Fiecare femeie, cred, și-a dorit cel puțin o dată să fie mamă de gemeni. Corpul meu a avut cel mai mult de suferit, după două nașteri consecutive, arăta deformat și obosit. Până la urmă, totul este bine, copiii sunt sănătoși și toată familia, de altfel, este fericită”, a mai spus tânăra mămică.

Foto: instagram.com

Adaugă comentariu