Magie de sărbători pentru familiile cu tripleți din țară!

Magie de sărbători pentru familiile cu tripleți din țară!

Anul acesta s-a dovedit a fi unul rodnic pentru mai multe familii din țară, care au fost binecuvântate cu tripleți. Este o mare bucurie să aduci pe lume 3 copii odată, dar în același timp este și foarte complicat din punct de vedere financiar.

În fiecare an revista „Odoraș” respectă tradiția, ca în prag de sărbători, să invite părinții care cresc mai mulți copii odată, tripleți sau cvadrupleți, la o mare sărbătoare - „Crăciunul Copiilor”. La fel a fost și în acest an! Pe lângă petrecerea care a fost organizată pentru toți copiii din Chișinău, Odoras.md, împreună cu mai mulți parteneri ai evenimentul, dar și cu oamenii de bună credință, și-au unit forțele și au reușit împreună să adune daruri pentru aceste minunate familii.

Și cum anul acesta în țară nu s-au născut cvadrupleți, la sărbătoare au fost chemate 5 familii în care s-au născut tripleți.

 

Fiecare familie în parte a primit cadouri de la sponsori generoși, pe care ținem neapărat să-i menționăm:

  • Îmbrăcăminte și încălțăminte de la Companiile: Maxikids, Bombonici, Lenicris, Iuvas, Kids Fashion, Oldcom, Andreeoly;
  • Tehnică de uz casnic de la Fundația Edelweisse și de la SRL MALMAR GRUP, director Nicolae Malcoci. Fiecărei familii în parte, în dependență de necesități, le-au fost oferite: 2 roboți de bucătărie, un cuptor cu microunde și un aragaz din partea Fundației Edelweiss. De asemenea, Malmar Grup a oferit: 1 frigider, 3 aragazuri, 2 cuptoare cu microunde, 2 aspiratoare, 3 cuptoare electrice. Iar magazinul Bebediscounter a oferit două pătuțuri pentru o familie, care avea doar unul pentru toți cei trei copii. Mulțumiri Fundației Edelweiss, Bebe Discounter și d-lui Nicolae Malcoci;
  • Produse de igienă și cosmetice de la Chicco, Ivatherm, Numis Med, Bioderma, Sebocalm, NUK, Jonzac, Puffis;
  • Produse alimentare de la Heinz și de la Compania de mezeluri NIVALLI;
  • Ajutor bănesc din partea Habsev Grup;
  • Ajutor bănesc din partea lui Iurie Darda, Deputat în Parlament.

De menționat este și generozitatea mai multor mămici active într-un grup de pe una dintre rețelele de socializare, care au fost foarte receptive și au adus și ele multe daruri pentru acești micuți.

Vedeți AICI familiile care au primit cadouri la „Crăciunul Copiilor 2016”:

 

Foto: Foto d'Or/Odoras.mdBilsagaev Photography; Valeria Negru

Adaugă comentariu