O femeie a avut un șoc când a descoperit că are sute de frați și surori

O femeie a avut un șoc când a descoperit că are sute de frați și surori

O femeie în vârstă de 61 de ani din Statele Unite a avut parte de surpriza vieții ei când a descoperit cine este tatăl ei biologic și câți frați și surori are în realitate, transmite perfecte.ro

În urma unui test ADN, Jaime Hall a aflat că tatăl ei biologic era doctorul Philip Peven, în vârstă acum de 104 ani. Cu ani în urmă, pe când lucra la o clinică din Detroit, acest medic a ajutat în jur de 9000 de femei să aibă copii. S-a descoperit că a acționat ca donator de lichid seminal pentru pacientele sale, care doreau să rămână însărcinate. 

 

„Toți ne-am născut în același spital, iar pe toate certificatele noastre de naștere Dr. Peven figurează ca doctor ginecolog-obstetrician, nu  ca „tată”, spune femeia. Hall a mai spus că îi este recunoscătoare lui Peven, chiar dacă metodele lui au fost „înșelătoare”. Anul trecut, femeia s-a întâlnit cu tatăl ei biologic. Medicul i-a spus că dorința sa a fost doar să-și ajute pacientele. 

Cu mulți ani în urmă, Philip Peven nu și-a imaginat că în viitor rudenia dintre oameni va putea fi ușor determinată cu ajutorul testelor ADN. 

Adaugă comentariu