Reguli de educație a copiilor de care se conduce Angelina Jolie
- 2018-01-24
- 4148
Actrița Angelina Jolie are 6 copii, 3 înfiați și 3 născuți de ea. Aceasta are anumite reguli de a-și educa odorașii pentru a-i crește puternici și fericiți. Am decis să vă prezentăm aceste reguli de care se conduce renumita actriță.
1. Limită la internet.
Angelina Jolie e de părere că internetul aduce mai mult rău decât bine. Respectiv mama își îndeamnă copiii să petreacă timpul liber citind, pentru aceasta și-a creat acasă o bibliotecă bogată și interesantă pentru pici. Iar acces la internet copiii au maximum o oră pe zi.
2. Toleranță.
Angelina Jolie are copii de rase diferite, respectiv din fragedă copilărie aceasta îi învață să fie toleranți unii față de alții, dar și față de străini. Mama merge cu ei în călătorii nu doar în țările civilizate unde să se distreze, ci și în statele din lumea a treia, unde mulți copii practic mor de foame. Ea este sigură că astfel copiii cresc mai toleranți, mai înțelegători și mai buni, totodată învață să aprecieze ceea ce au.
3. Individualitate.
Renumita actriță a decis să nu le impună copiilor săi propriile principii sau ceea ce crede societatea că este corect. Se știe că fiica sa Shiloh preferă stilul de îmbrăcăminte androgin (masculinizat n.r.), iar mama nu încearcă să-i schimbe stilul.
4. Alimentația la cerere.
Stilul de viață foarte activ al mamei nu permite stabilirea unor ore exacte pentru a lua masa cu întreaga familie. Astfel, angelina Jolie a decis să le permită copiilor să mănânce atunci când simt nevoia. Mai mult chiar, ea recomandă și altor părinți să nu-și impună copiii să mănânce atunci când vrea părintele, ci să-i lase această alegere copilului.
5. Dreptul la greșeală.
Angelina Jolie își învață copiii că a greși e omenește. Însă dacă ai greșit, corectează eroarea: ai stricat o ceașcă – strânge din urma ta; ai dat jos ceva – atunci ridică etc.
6. Autoritatea părinților.
Nici Angelina Jolie, nici Brad Pitt (tatăl copiilor n.r.) nu și-au permis să afecteze autoritatea celuilalt părinte. Adică cei doi nu se certau în fața copiilor și nu îndrăzneau să se contrazică de față cu cei mici. Astfel dacă unui copil i se interzicea ceva, el nu alerga repede la al doilea părinte cu speranța că interdicția va fi anulată.
7. Propria experiență.
Părinții trebuie să facă ceea ce simt ei că este bine în educația copiilor lor. „Nu vă conduceți de stereotipuri”, afirmă renumita mamă.
Sursa: deti.mail.ru
Foto: deti.mail.ru; lifeandstylemag.com; livinghours.com