Soţia lui şi-a pierdut memoria în urma unui accident, vezi ce a făcut soţul ei

Soţia lui şi-a pierdut memoria în urma unui accident, vezi ce a făcut soţul ei

Jeremy şi Justice Stamper au început să se întâlnească încă din adolescenţă şi de atunci sunt împreună. S-au căsătorit în luna august a anului trecut.

„Eram în al nouălea cer de fericire, eram tinerii care aveau înaintea lor o viaţă întreagă”, spune Jeremy. Însă, numai după 19 zile după nuntă, în drum spre soţul ei, Justice a nimerit într-un accident. După zile nenumărate, se părea că Justice îşi revine, însă peste o lună după accident aceasta i-a recunoscut soţului: „Te rog, nu te supăra pe mine, dar nu pot să îmi amintesc nunta noastră”. Mai târziu s-a aflat că din memoria ei s-au şters ultimele 5 săptămâni dinaintea accidentului, care includeau de fapt şi nunta celor doi.

Pentru ca să-şi amintească propria nuntă, Justice se uita în fiecare zi la pozele de la acest eveniment, însă în zadar. „Văd cum mă privea în timpul ceremoniei şi aş da orice pentru ca să-mi amintesc acel moment.”

Jeremy a decis că trebuie să facă ceva, aşa că a planificat o nouă nuntă: „Vreau ca ea să simtă din nou acele emoţii şi să le memoreze – vreau din nou să jucăm o nuntă”.

Povestea celor doi s-a răspândit rapid în toată lumea şi a devenit virală pe internet. Astfel s-au găsit şi oameni care le-au oferit diferite servicii gratis: foto, patiserie, organizare etc.

Sursa, foto : buzzfeed.com

Adaugă comentariu