Tripleți absolut identici - caz care se întâmplă o dată la 200 de milioane de nașteri

Tripleți absolut identici - caz care se întâmplă o dată la 200 de milioane de nașteri

Caz excepțional în Marea Britanie, o tânără în vârstă de 23 de ani a adus pe lume tripleți absolut identici. Părinților nu le venea să creadă ceea ce li se întâmplă, și asta deoarece statisticile arată că asemenea cazuri au loc odată la 200 de milioane de nașteri.

S-a bucurat enorm când a aflat că va deveni mamă din nou, femeia mai având acasă o fetiță în vârstă de 3 anișori, pe nume Indiana. Cert este faptul că nici nu bănuia că ar putea fi însărcinată măcar cu gemeni, ne mai fiind vorba de tripleți. Vestea cea mare a luat-o prin surprindere pe Becki-Jo, originară din Liverpool.

„Noi nu avem cazuri similare în familie, de aceea am fost surprinsă când am aflat”, afirmă Becki-Jo.

Surpriza a fost și mai mare atunci când a văzut că a dat naștere la trei băieței adorabili, care semănau foarte mult între ei. Copiii au fost născuți prematur, cu nouă săptămâni mai devreme, de aceea micuții au fost spitalizați timp de o lună și jumătate în secția de terapie intensivă neonatală.

Toată lumea le spunea părinților că micuții seamănă atât de mult între ei, de parcă ar fi toți la fel. Inițial medicii nu credeau că bebelușii ar putea fi identici, însă când au ajuns acasă nimeni nu i-a putut deosebi, cu excepția mămicii. Acest lucru a pus-o și mai mult pe gânduri pe proaspăta mămică, de aceea ea a decis să facă un test ADN pentru a vedea cum este posibil ca bebelușii ei, cărora le-a pus numele Roman, Rocco și Rohan, să se nască perfect identici. Când a obținut rezultatele testului, mama tripleților a rămas surprinsă, într-adevăr băiețeii erau absolut identici din punct de vedere genetic.

 „Eu nu am cum să-i încurc, cu excepția timpului când dorm, atunci chiar nu pot să-i deosebesc. Ei toți au personalități și caractere complet diferite”, declară fericita mămică, Becki-Jo.

Părinții afirmă că săptămânal schimbă circa 130 de scutece și folosesc patru pachete de șervețele. Iar la fiecare două zile copiii au nevoie de câte o cutie de lapte praf.

Foto: Instagram.com

 

Adaugă comentariu