Un bărbat văduv a refăcut fotografiile de nuntă alături de fiica sa

Un bărbat văduv a refăcut fotografiile de nuntă alături de fiica sa

Ben Nunery are 34 de ani şi s-a căsătorit în 2009 cu Ali, căreia i-a jurat iubire veşnică. Numai la un an după venirea pe lume a primului lor copil, Olivia, soţia lui Ben s-a stins din viaţă.

Ben şi Ali au avut parte de o nuntă ca în poveşti, o nuntă pe care au imortalizat-o prin multe poze în noua lor casă. Din nefericire, povestea lor nu a durat prea mult pentru că după naştere, Ali a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la plămâni şi a murit în 2011 la numai 31 de ani.

Devastat, Ben a hotărât să o ia de capăt şi să se despartă de durere, motiv pentru care şi-a scos casa în vânzare, casa de care îl legau prea multe. În memoria soţiei sale, Ben a hotărât să organizeze o şediţă foto alături de fiica lui de 3 ani şi să reconstituie cele mai frumoase momente ale nunţii lui cu Ali, însă de această dată alături de copilul său.

„Fotografiile pe care le-am făcut alături de Olivia simbolizează un nou început pentru noi, dar în acelaşi timp arată cât de mult îi simţim lipsa lui Ali. Ştiu că va fi mereu alături de noi, indiferent de casa în care vom locui“, a declarat Ben pentru Daily Mail. Acesta a mai spus că fotografiile în care apare împreună cu fiica sa vor împodobi pereţii viitoarei locuinţe.

Foto: wordpress.com, abcnews.com, today.com

Adaugă comentariu