Ce poveste îi citim copilului de Crăciun?

Ce poveste îi citim copilului de Crăciun?

Crăciunul este sărbătoarea cea mai iubită de către copii, pentru că se împodobește bradul, iar în noaptea Ajunului, vine, încărcat cu daruri, bătrânul Moș Crăciun. Dar semnificația religioasă a sărbătorii este cu totul alta, iar ei trebuie să o cunoască încă din fragedă pruncie. Ce să-i spui copilului tău despre sărbătoarea Crăciunului?

Poveștile de Crăciun sunt cele care fac ca magia acestei sărbători să ne intre în suflet și în acest fel, să devenim mai buni și mai toleranți cu toți oamenii ce ne înconjoară. Crăciunul este însuși o poveste, o poveste despre speranță, o poveste despre cum lumea are șansa de a deveni mai bună prin simpla naștere a unui copil. Poveștile de Crăciun trebuie să fie spuse cu plăcere, lângă brăduț. Iar cei mici vor fi principalii spectatori ai acesteia.

Printre poveștile de Crăciun cele mai importante se numără bineînțeles povestea Nașterii Domnului și Povestea Bradului de Crăciun. Este bine ca aceste povești să fie spuse în fiecare an, pentru că ele reprezintă baza sărbătorii și din ele se pot trage enorm de multe învățături. Ia vedeți aici ce poveste au ascultat în ajun de Crăciun picii familiei Vieru din Chișinău:

 

 

Emily și Eugen Vieru sunt doi copilași gemeni de doar 4 anișori, dar care au deja în spate zeci de ore de filmări și ședințe foto. Sunt, putem spune, modele adevărate, deprinse cu camerele foto, video, precum și cu luminile de studio. Rolurile, pe care le interpretează acești copii de obicei, sunt jucate foarte firesc, exact ca o joacă de copii.

 

Cred că ați reușit să îi remarcați în spoturile publicitare ale diferitor companii comerciale din Moldova. Pe secret, vă spunem că, recent au jucat într-un nou spot de reclamă. De astă dată pentru o companie italiană. Pentru că fiecare rol - le vine ca o mănușă - cum s-ar spune.

 

Părinții sunt cei care au observat aptitudinile copiilor, talentul lor pentru actorie, modelling și fotografie. Iar tot succesul  acestor gemănuți li se datorează lor, în spate fiind zeci de deplasări, repetiții, costumații, pregătiri, ocupații speciale și desigur – emoții.

 

Haioși și glumeți de fire, Eugen și Emily sunt pasionați de dans și tik tok. Mama Snejana uneori le filmează jocurile sau discuțiile dintre ei și le postează pe rețelele sociale. Filmulețele imediat adună zeci de mii de vizualizări.

 

Dar ca și ceilalți copilași de vârsta lor, Eugen este pasionat de mașinuțe. Chiar le adună în colecții și cunoaște la perfecție toate brăndurile mașinilor de lux.

 

Iar Emily este pasionată de cărțile cu povești. Ascultă cu atenție orice îi citește mama sau tata înainte de culcare, nu are preferințe. Și pentru că este o fetiță romantică și visătoare, dimineața neapărat continuă discuțiile la tema poveștii din seara precedentă.

 

Sunt niște copii adorabili, care la sigur vor cuceri peste ani inimile pasionaților de frumos – modeling, film, fotografie sau teatru... cine știe?

Adaugă comentariu