O prezentatoare a rămas fără mai multe contracte publicitare fiindcă a găsit scuze pentru violența în familie

O prezentatoare a rămas fără mai multe contracte publicitare fiindcă a găsit scuze pentru violența în familie

Regina Todorenko, prezentatoare TV și autoarea unui canal de YouTube, dar și soția interpretului Vlad Topalov din Rusia, s-a pomenit în centrul unui scandal de proporții după ce s-a expus privind violența în familie. Prezentatoarea a găsit scuze pentru bărbații care își maltratează partenerele de viață, iar mai multe companii publicitare au rupt contractele cu aceasta după o astfel de expunere scandaloasă.

Regina Todorenko a spus într-un interviu pentru Peopletalk: „Trebuie să ai probleme psihice ca să iei camera de filmat și să zici: „Soțul meu mă bate!”. Dar de ce te bate? Nu te-ai întrebat ce faci tu, ca femeie, ca să nu fii bătută de soț? Ce ai făcut dacă el te bate?”. Ulterior revista Glamour, care a numit-o și „femeia anului” pe Todorenko, a solicitat un interviu de la prezentatoare. Aceasta, în loc să dea niște explicații se pare că s-a înglodat și mai mult în declarații spunând că ea nu găsește scuze pentru femeile care se victimizează fiindcă sunt jertfe ale violenței în familie. Ulterior revista Glamour a anunțat că i-a retras lui Todorenko premiul de „femeia anului”.

Iar unele publicații deja au concluzionat că Regina Todorenko practic și-a îngropat cariera.

Mai multe vedete și femei active din Rusia au criticat-o dur pe Todorenko și au făcut apel către toate femeile ce sunt bătute de soți sau iubiți să nu o asculte pe aceasta, să găsească puteri și să-i reclameze la poliție pe agresori și să nu rabde, să plece de lângă ei.

Nu există nicio scuză pentru violența domestică, nici în raport cu partenerul de viață, nici în raport cu copiii. Violența naște violență și ea nu trebuie tolerată, iar persoanele publice au o responsabilitate și mai mare atunci când fac declarații ce le pot face pe victime să se simtă vinovate, și astfel, în loc să lupte pentru integritatea lor fizică și psihică, victimile ajung să tolereze tot ce li se întâmplă.

 

Foto simbol de copertă: eadaily.com

Adaugă comentariu