Țările în care este cel mai bine să trăiești cu familia

Țările în care este cel mai bine să trăiești cu familia

În contextul în care tot mai mulți concetățeni de-ai noștri sunt interesați să emigreze, ne-am gândit să vedem care sunt cele mai bune țări pentru familiști și care oferă cele mai bune condiții de creștere a copiilor.

1. Noua Zeelandă. Se spune că locuitorii acestei țări trăiesc cu adevărat într-un paradis natural și au un stil de viață sănătos. Foarte mulți practică activități în aer liber și iubesc să facă mișcare, iar această educație le este oferită și copiilor, care pot alege sporturi diverse în condiții de siguranță sporită. Despre oameni: sunt prietenoși cu imigranții și îi ajută să se integreze mai ușor în noua lor viață în Noua Zeelandă.

2.  Austria. Dacă Noua Zeelandă poate oferi un viitor mai bun copiilor, Austria se axează pe îmbunătățirea calității vieții părinților. Potrivit unui studiu efectuat de compania de consultanță Mercer, Viena (capitala Austriei) a ocupat poziția fruntașă în topul privind calitatea vieții la adulții care au copii. De exemplu, aceștia au dreptul la concediu plătit timp de doi ani și pot face schimb între ei în această perioadă. Până când împlinește copilul 18 ani, părinții vor primi o alocație lunară de până la 200 de euro, în funcție de vârsta lui și de câți frați mai are copilul. În ce privește grădinița, aceasta este parțial finanțată de guvern, deci părinții sunt încurajați să muncească.

3. Japonia. Este considerată cea mai sigură țară,în special pentru creșterea copiilor. Japonia deține numeroase parcuri, iar locurile de joacă respectă normele de siguranță ridicată. Poate e mai greu cu limba, este una dintre cele dificile, dar nu este imposibil de învățat. Ori dacă vrei un loc de muncă bine plătit și unde să fii apreciat ,trebuie să faci un efort. Japonezii îi respectă foarte mult pe cei muncitori și disciplinați.

 

Publicația britanică „The Independent” a făcut un top cu cele mai bune țări pentru familiști în care se regăsesc cele trei menționate de noi mai sus, doar că pe alte locuri:

1. Austria

2. Finlanda

3. Suedia

4. Israel

5. Noua Zeelandă

6. Singapore

7. Germania

8. Franţa

9. Australia

10. Luxemburg

11. Danemarca

12. Spania

13. Polonia

14. Filipine

15. Mexic

16. Canada

17. Norvegia

18. Africa de Sud

19. Bahrain

20. Costa Rica

Noi am adăuga și Estonia, iar care sunt considerentele noastre puteți citi AICI, după ce redactorul-șef al Odoraș a văzut cu proprii săi ochi cât de bine sunt tratați copiii în această țară.

 

Informații: clickpentrufemei.ro

Foto simbol: newzealandnow.govt.nz

Adaugă comentariu