Adela Popescu- descoperirea pe care a făcut-o abia la a treilea copil

Adela Popescu- descoperirea pe care a făcut-o abia la a treilea copil

Adela Popescu a vorbit într-o postare pe facebook despre cât de obosite sunt mămicile care alăptează, situație cu care se confruntă și ea, și vine în întâmpinarea proaspetelor mămicilor cu un sfat și o descoperire, totodată, pe care ea a făcut-o.

„Va spun din capul locului că postarea aceasta nu este despre bebelușul din brațele mele, ci este una utilitara. Adică vine cu ceva sfaturi practice pentru mămici și viitoare mămici. Bun. Să încep deci.

Vedeți voi căpătâiul tapitat pe care îmi sprijin capul? Nu ridicați din umeri a indiferență că pentru mine este numărul 1 în descoperiri maternale.
Aș recomanda tuturor viitoarelor mămici textura asta.  Dar sa va explic.

Mie, fetelor, cel mai greu, în primele luni cu ceilalți doi copii, mi s-au părut trezirile. Poziția aceea în șezut în mijlocul nopții când copilul suge și ție iți cade capul. Uneori și copilul, că alunecă mâna de la oboseală ( mi s-a întâmplat de doua ori cu Alexandru). Copilul știe cât fac 2 plus 2 deci pare că nu există reminiscențe.
E! Tura asta, adică la al treilea copil, zici ca am descoperit America.
Iată de ce:

Se trezește puștiul. Mă așez în poziția prezentă. Las capul pe spate și dorm așa… cât o fi nevoie. Pentru un plus de confort așez trei bucăți de scutece drept pernă. Practic eu îmi continui somnul și fac și ceva util în timpul ăsta. Credeți-mă, ce va spun acum e mai valoros ca pompa de muls sau lanolina pentru ragade. Treaba voastră. Voi credeți că textul e un pamflet și îl tratați ca atare. Dar nu e. :)”, a scris ea pe contul ei de Facebook.

Adaugă comentariu