Adela Popescu va deveni mamă pentru a doua oară! Actrița a dezvăluit sexul copilului

Adela Popescu va deveni mamă pentru a doua oară! Actrița a dezvăluit sexul copilului

Prezentatoarea TV și actrița Adela Popescu va deveni mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut public chiar în cadrul emisiunii pe care Adela o prezintă, „Vorbește lumea” de la ProTV, dar și printr-o postare pe blogul său. Adela a anunțat și sexul bebelușului care urmează să vină pe lume la începutul iernii.

Își doreau foarte mult al doilea copil, iar visul lor iată că a prins contur. În aproximativ 5 luni, Adela își va ține în brațe cel de-al doilea copilaș. Pentru a da vestea întregii familii, prezentatoarea a pregătit un moment special chiar de ziua lui Alexandru, primul copil al cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan, în vârstă de 2 anișori. Întreaga familia a purtat tricouri personalizate care sugerau trăirile lor în legătură cu vestea cea mare. Pe blog, Adela a a dezvăluit și că cel de-al doilea copil al său va fi tot băiețel.

 

„Când am aflat că sunt însărcinată pentru a doua oară am ridicat ochii spre cer și am spus: „Doamne, dacă va fi fetiță, vom fi foarte fericiți. Dacă va fi băiat, vom fi de asemenea foarte fericiți, dar înseamnă că vei vrea să avem trei”. Și a vrut. Vestea am dat-o familiei chiar de ziua lui Alexandru. Ne-am gândit în fel și chip cum să se întâmple mai ales că de Crăciun, acum aproape trei ani, aveau să se emoționeze până la lacrimi, atunci când au aflat că vom aduce pe lume primul nostru copil.

Ne-am dorit ceva similar, așa că am găsit o modalitate ce seamănă tare cu felul nostru de a fi de acum. Simpatică, simplă, sinceră. Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru.

Surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră.

Micuțule, avem un tricou și pentru tine! Te așteptăm!”, a scris Adela Popescu pe blogul său personal.

 

Amintim că, Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au oficializat căsătoria în luna august 2015.

Foto: adelapopescu.eu; facebook.com

Adaugă comentariu