Adelina Pestrițu a împlinit 34 de ani. Cum a petrecut de ziua ei și ce cadouri a primit

Adelina Pestrițu a împlinit 34 de ani. Cum a petrecut de ziua ei și ce cadouri a primit

2 februarie este o zi plină de bucurie pentru Adelina Pestrițu. Bruneta a împlinit vârsta de 34 de ani, iar soțul ei a răsfățat-o cum se cuvine. Ce cadouri fabuloase a primit vedeta?

 

Adelina Pestrițu a ținut să împărtășească această bucurie cu fanii ei de pe Instagram. A postat o serie de poze și de filmulețe de la eveniment. Culoarea zilei a fost mov, așa că decorațiunile, precum și hainele purtate de vedetă au fost în nuanțe ale acestei culori.

 

Nici nu este de mirare că Adelina are de ce să fie fericită la 34 de ani. Are alături un soț care nu se uită la bani când vine vorba de partenera lui de viață, împreună au o fetiță minunată, afacerile par să meargă strună, iar bruneta a schimbat și locuința cu una mai spațioasă.

 

Virgil i-a pregătit o serie de surprize, încă de la miezul nopții. Adelina a primit flori, artificii, baloane, un tort gustos și o brățară de lux, cu diamante.

 

„Îmbrățișez cu drag această frumoasă vârstă pentru că mă regăsește împlinită pe toate planurile și sunt recunoscătoare pentru tot ce am.
Vă mulțumesc pentru fiecare moment petrecut împreună și pentru frumoasa relație de prietenie pe care am reușit s-o legăm în toți acești ani”, a scris Adelina, pe Instagram.

Sursa: viva.ro

 

Adaugă comentariu