Anca Serea și Adrian Sînă sărbătoresc 6 ani de căsnicie: Fericiți până la adânci bătrâneți nu este un basm, este o opțiune

Anca Serea și Adrian Sînă sărbătoresc 6 ani de căsnicie: Fericiți până la adânci bătrâneți nu este un basm, este o opțiune

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai frumoase și renumite cupluri din România. În anul 2015, Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit și și-au jurat credință și iubire veșnică în fața altarului. La acel moment, prezentatoarea TV era deja mamă a doi copii, aceștia fiind ai fostului soț Filip Poplingher, care a pierdut lupta cu leucemia.

 

Cu ocazia aniversării celor șase ani de căsnicie, Anca Serea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Fericiți până la adânci bătrâneți nu este un basm, este o opțiune, spune un citat și este cât se poate de adevărat. Prea repede au trecut 6 ani, de când eu și cu Adrian ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu și am pornit împreună într-o frumoasă aventură.

Căsătoria noastră a fost și continuă să rămână nu doar o relație de iubire, ci și de prietenie și de susținere. Deși suntem firi diferite, încercăm întotdeauna să ne înțelegem reciproc (uneori ne și iese), să comunicăm frumos, să găsim mereu câteva clipe de petrecut împreună și știm cu siguranță unul despre celălalt că ne completăm în gânduri și în sentimente.

În plus, am reușit să construim o familie frumoasă, iar copiii nu doar ne leagă și mai puternic unul de celălalt, ci sunt cele mai mari binecuvântări din viețile noastre. Nu pot decât să îmi doresc și să ne doresc încă mulți ani la fel de buni împreună. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris vedeta.

 

De asemenea, Adrian Sînă a postat câteva fotografii de la nunta lor și a scris un mesaj în dreptul acestora: „Aniversare frumoasă, iubirea mea”.

 

Adaugă comentariu