Andra: Este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste

Andra: Este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste

Andra și Cătălin Măruță formează cea mai unită familie din showbiz-ul românesc. Au o familie frumoasă, doi copii talentați și o carieră de invidiat. Într-un interviu oferit revistei Viva, Andra a menționat că nu există cupluri și relații perfecte, iar căsnicia lor funcționează bine datorită înțelegerii și respectului.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine.

După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!”, a menționat Andra.

Pentru publicul larg, Andra pare foarte relaxată în rolul de mamă. Totuși, ea consideră că pentru bunul mers al lucrurilor și pentru siguranța copiilor, părinții trebuie uneori să impună limite.

„De când am devenit mamă, mi-am pus un milion de întrebări. Este foarte greu de găsit echilibrul între fermitate, impunerea limitelor și blândețe. Zi de zi, situație cu situație, cred că am reușit să găsesc modul meu de a comunica cu Eva și David, astfel încât să știe că îi iubesc până la cer și înapoi, dar și că unele lucruri nu sunt negociabile: siguranța lor, sănătatea lor. De câte ori spun NU, o fac pentru binele lor, chiar dacă nu le convine!”, a specificat Andra.

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu