Andreea Marin a confirmat că este într-o nouă relație

Andreea Marin a confirmat că este într-o nouă relație

Andreea Marin a recunoscut că iubește din nou și că se simte împlinită. După toate experiențele prin care a trecut, Andreea Marin își dorește să-și întemeieze o nouă familie și speră ca bărbatul cu care formează acum un cuplu să fie omul lângă care să-și petreacă toată viața.

Andreea Marin este în culmea fericirii, a dat uitării toate poveștile sale de iubire în care a suferit și este pregătită să-i ofere încredere și iubire unui alt bărbat. Vedeta a răspuns foarte ferm la întrebarea dacă este într-o relație. „Cum ar fi să spun că nu, când toată lumea știe. Da, sunt într-o relație”, a răspuns Andreea Marin într-un interviu pentru ProTv.

Vedeta este pregătită pentru  o nouă căsnicie. „Am spus-o întotdeauna, bineînțeles că da”, a confirmat aceasta cu privire la posibilitatea de căsătorie.

Andreea Marin a mai spus că este mai dificil să te implici din nou, deoarece cu cât înaintezi în viață vine și un soi de înțelepciune, dar și un soi de precauție. „Dar nu pot spune în momentul de față că sunt speriată de ceva. Am întâlnit un om bun pe care-l apreciez și plec cu sufletul deschis înainte și până la urmă trebuie să crezi în ceva ca să îi dai șansa să devină ceva frumos. Dar nu trebuie să ne mai facem multe calcule sau probleme”, a declarat vedeta.

Aceasta a adăugat că a ajuns să aprecieze omenia mai mult decât orice la un bărbat. „Și nu mai gândesc așa cum făceam la 18 ani, gândesc matur astăzi și văd alte lucruri ca fiind importante decât ceea ce îți ia ochii la prima vedere. Mă consider împlinită, nu sunt niciodată pe deplin fericită, pentru că omul care are vise mare, le are mereu și aleargă continuu să le atingă pe acelea cu mâna și e bine să am la ce să sper, la ce să visez. Să nu am acea suficiență care să-mi spună că am de toate”, a mai spus Andreea Marin.

Anterior vedeta a fost căsătorită de trei ori. Prima dată cu un afacerist român, s-a căsătorit având doar 21 de ani, iar căsnicia a durat 3 ani. A urmat apoi interpretul Ștefan Bănică Jr., cu care are și o fiică – Ana Violeta. Căsnicia a durat 7 ani. A treia oră s-a căsătorit cu un medic terapeut turc, Tuncay Öztürk, iar mariajul a durat 2 ani.

 

Informații: click.ro

Foto: facebook.com/Andreea Marin

Adaugă comentariu