Antonia trece prin momente cumplite ca mamă: Trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei

Antonia trece prin momente cumplite ca mamă: Trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei

Antonia este o mamă model, iar cei trei copii ai ei sunt foarte atașați de cea care le-a dat viață. Alături de ea se află cei doi băieței pe care îi are împreună cu Alex Velea, însă gândul că prima sa fetiță din căsătoria anterioară nu se află lângă ea nu-i dă pace. Este cuprinsă în fiecare zi de dorul fiicei sale celei mari, artista făcându-și zi de zi fel și fel de griji cu privire la micuță. Cântăreața s-a destăinuit fanilor ei din mediul online și le-a povestit despre clipele grele prin care trece zi de zi.

Antonia este foarte discretă atunci când vine vorba de familia și copiii ei, însă, de data aceasta, artista a simțit nevoia să se destăinuie mai mult admiratorilor săi din mediul online. Se pare că artista nu se află în cea mai bună formă, iar gândurile legate de fiica ei o macină destul de mult.

Antonia empatizează cu toate mamele care se află în situația ei și mărturisește că stările de anxietate și îngrijorare o cuprind adesea și pe ea din cauza faptului că nu îi poate avea la un loc pe toți cei trei copii ai săi. În momentul de față, prima sa fetiță, Maya, se află alături de tatăl său în Italia, Vicenzo Castellano. După ani buni în care au avut loc multe procese, nu cu mult timp în urmă, Antonia a primit custodie comună în ceea ce o privește pe cea mică.

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite… în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.

În același timp, Antonia le încurajează pe mamele care se află în aceeași situație cu ea. Recunoaște faptul că este o situație care poate seca de energie o mamă, însă lucrurile se vor așeza la un moment dat în viață astfel încât toate mămicile care se confruntă cu astfel de probleme să-și găsească alinarea.

„Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentru că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește!”, le-a transmis artista mamelor.

Sursa: evedete.ro

Adaugă comentariu