Beyoncé și Jay Z au ales nume pentru gemenii lor

Beyoncé și Jay Z au ales nume pentru gemenii lor

Cântăreața americană Beyoncé și soțul acesteia, Jay Z, au devenit recent părinți pentru a doua oară. Artiștii au ținut în mare secret venirea pe lume a gemenilor lor, motivul fiind faptul că micuții au fost născuți prematur și au fost internați în spital pentru o perioadă de timp. Chiar și așa, presa americană scrie că gemenii au plecat deja acasă și sunt acum în siguranță.

Venirea pe lume a gemenilor celebrului cuplu american a fost un eveniment mult așteptat și larg mediatizat de presa internațională. După ce au aflat că gemenii artiștilor au venit pe lume, fanii cuplului ardeau de nerăbdare să afle ce nume au ales aceștia pentru fetița și băiețelul lor. Se pare că cei doi artiști au hotărât cum îi va chema pe micuți, căci campania condusă de Beyoncé și de Jay Z a depus luni, 26 iunie, în momentul în care gemenii au plecat acasă, acte juridice pentru a-și asigura drepturile asupra a două nume, informează okmagazine.ro.

Bebelușii se numesc Rumi Carter și Sir Carter. Conform TMZ, documentele sunt depuse de aceeași companie care a înregistrat marca comercială Blue Ivy la începutul acestui an. Acum, numele bebelușilor vor deveni mărci înregistrate pentru cărucioare, căni, sticle de apă, panglici de păr, cărți de joc, jucării, produse cosmetice și parfumuri, și multe alte lucruri, iar Rumi și Sir sunt pe cale să devină parte a imperiului Carter.

Amintim, că chiar dacă multe surse au confirmat faptul că Beyoncé și Jay Z au devenit părinți pentru a doua oară, cuplul propriu-zis nu a făcut încă nici o declarație oficială pe seama acestui subiect.

Foto: okmagazine.ro

Adaugă comentariu