Cât a costat și în ce condiții au venit pe lume gemenii actorului George Clooney

Cât a costat și în ce condiții au venit pe lume gemenii actorului George Clooney

Așteptarea a luat sfârșit pentru actorul de la Holywood, George Clooney, și pentru soția sa, Amal. Pe 6 iunie celebrul cuplu a fost binecuvântat cu primii copiii, gemănuții Ella și Alexander.

Informația despre marea veste a fost dezvăluită de unul dintre agenții actorului, care a mărturisit că proaspătul tătic nu-și mai încape în piele de fericire.

 „În această dimineață, Amal și George i-au primit în viețile lor pe Ella și Alexander Clooney. Ella, Alexander și Amal sunt cu toții bine, sănătoși și fericiți. George este sedat și ar trebui să-și revină în câteva zile", a spus agentul actorului, Stan Rosenfield pentru Reuters.

Nașterea gemenilor a avut loc într-un spital de lux din Londra, orașul în care avocata și-a petrecut ultimele luni de sarcină, în reședința familiei din capitala Marii Britanii. Cuplul și-a dorit cu orice preț ca locul unde va naște Amal să fie confortabil, tocmai de aceea au optat pentru o rezervă de lux din maternitatea Kingsington Wing. Pentru un asemenea confort, cuplul a scos din buzunare mai bine de 8.000 de lire sterline, echivalentul a peste 9.000 de euro, informează OK Magazine.ro.

Celebrul actor George Clooney, în vârstă de 55 de ani, și soția sa Amal, avocată britanică pentru drepturile omului, în vârstă de 39 de ani, formează un cuplu din anul 2014. Aceștia s-au căsătorit în Italia, într-un hotel de lux din orașul Veneția.

Foto: okmagazine.ro; Chelsea and Westminster Hospital; telegraph.co.uk

Adaugă comentariu