Conducătorul formației Tharmis, Valentin Uzun, joacă nunta în aceste momente

Conducătorul formației Tharmis, Valentin Uzun, joacă nunta în aceste momente

Conducătorul formației Tharmis, Valentin Uzun joacă nunta în aceste momente. Evenimentul se desfășoară la un restaurant de lux din capitală alături de cele mai apropiate persoane, dar și de vedete din showbiz-ul autohton. 

După ce a trecut printr-un divorț, Valentin Uzun și-a refăcut viața alături de o altă femeie, aleasa inimii sale se numește Nadeja. La eveniment sunt prezenți colegii de breaslă și membrii familiei, dar și fiica artistului, care și-a felicitat tatăl cu o melodie frumoasă, interpretată live.

Atmosfera serii este încinsă de formațiile Simrat și Tharmis, ambele fiind conduse de Valentin Uzun, dar și de artiștii de peste Prut. Intepreta Dana Markitan a ținut neapărat să-și împărtășească emoțiile chiar de la eveniment și a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

„Azi e mare sărbătoare la noi în țară...Valentin Uzun se-nsoară. Nănaşul - mândria Moldovei, Metodie Bujor. Să fie veselie...alături de SimratSimrat, Tharmis, şi mulți alți artiști din Moldova şi Romania”, a scris Dana Markitan.

Și creatoarea de haine Alina Bradu se numără printre invitații marelui eveniment. Aceasta a postat și câteva fotografii alături de furmoșii miri.

Amintim că Valentin Uzun a fost căsătorit anterior cu soprana Ana Cernicova, cei doi au împreună o fetiță pe nume Amelia.

Foto: facebook.com

 

Adaugă comentariu