Cristina Gheiceanu petrece o vacanță de vis alături de soț și de părinți

Cristina Gheiceanu petrece o vacanță de vis alături de soț și de părinți

Săptămâna trecută frumoasa bloggeriță Cristina Gheiceanu și-a luat prin surprindere fanii, postând o fotografie în care apare în rochie de mireasă. Aceasta a ales să-și unească destinul cu brașoveanul Ovidiu Mendezov pe insula Sardinia din Italia. Acum aceștia savurează din plin o vacanță de vis alături de familie.

Italia este o țară cu multe obiective turistice și locuri pitorești care par a fi rupte din poveste, tocmai de aceea fashion bloggerița, Cristina Gheiceanu, împreună cu iubitul ei au mers să se căsătorească acolo. După celebrarea căsătoriei în stil mediteranean sărbătorită alături familie, dar și de cele mai apropiate persoane ale cuplului, cei doi continuă să exploreze Italia.

„Sunt o femeie norocoasă să te am alături de mine în calitate de soț. Mulțumesc tuturor pentru urările adresate. Noi am avut o nuntă magică”, acesta a fost gândul bloggeriței, postat în semn de mulțumire celor care le-au transmis mesaje de felicitare.

Mai mult ca atât, alături de frumosul cuplu își petrec vacanța și părinței Cristinei. Aceasta are grijă să posteze cu regularitate fotografii inedite din timpul vacanței, iar astăzi a făcut publică și o fotografie în care apare alături de părinții ei.

„Cea mai frumoasa vacanță e cea petrecută cu familia”, afirmă Cristina Gheiceanu.

Mai multe momente din vacanța acestora pot fi admirate în imaginile de mai jos!

Foto: Facebook.com; Instagram.com

Adaugă comentariu