Dana Rogoz reușește să-și adoarmă fetița oriunde. Care este secretul ei

Dana Rogoz reușește să-și adoarmă fetița oriunde. Care este secretul ei

Dana Rogoz și familia ei se află în vacanță în Thailanda, unde se bucură de relaxare și de soare.

De când se află în vacanță, Dana a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare fotografii și video-uri din locurile pe care le vizitează, scrie suntmamica.ro

De curând, actrița a postat pe Instagram câteva fotografii în care fetița ei, Lia, de aproape 1 an și 8 luni a adormit în restaurant, pe 2 scaune, în timp ce părinții și fratele ei luau masa împreună.

 

Reacțiile oamenilor, în special reacțiile mămicilor, nu au întârziat să apară la fotografiile cu micuța Lia, care au strâns aproape 20.000 de like-uri.

Întrebată care este secretul ei și cum reușește să-și adoarmă copilul oriunde, Dana Rogoz a răspuns:

„Lia dormind lângă noi la masă, în timp ce ne luam prânzul liniștiți, pare să fi fost cea mai iubită imagine a zilei, dintre toate cele postate în stories.

Am primit foarte multe mesaje în privat legate de somnul ei, dacă am vreun secret anume, dar adevărul este că și Vlad și ea au dormit oriunde și oricând. Cred că nici nu au avut încotro. Efectiv au fost nevoiți de mici să se adapteze stilului nostru de viață.

Așa cum vă povesteam, noi nu am fost niciodată genul de părinți super stricți cu programul lor. Să îi culcăm numai la ei în pat, numai cu o anumită pătură sau jucărie, numai într-una anumit fel. Lia, la fel ca Vlad la vârsta lui, adoarme cel mai rapid în cărucior, când vine ora de somn. Apoi facem ușor transferul oriunde, în pat, pe două fotolii, scaune, improvizăm ceva, în funcție de locul în care ne aflăm.

Azi a adormit în sistemul acela de purtare și de acolo am scos-o și am așezat-o pe acest pătuț improvizat, pentru care și doamna de la restaurant m-a ajutat cu niște perne moi suplimentare. Ah, și nu au o problemă cu zgomotele: când dorm, dorm amândoi profund. În concluzie, am avut un prânz în tihnă, am ras 3 feluri de mâncare, în timp ce Lia a dormit continuu, neîntoarsă. #bramburaprinThailanda #LiaBucuria”

Adaugă comentariu