David, fiul Andrei se pregătește de școală! Vezi cât de mare a crescut

David, fiul Andrei se pregătește de școală! Vezi cât de mare a crescut

Parcă mai ieri Andra a adus pe lume primul ei copil, ca astăzi să aflăm că David a terminat deja grădinița și urmează, în toamnă, să înceapă o nouă perioadă din viața sa.

Sărbătoare mare în familia cântăreței din România, Andra și a prezentatorului TV, Cătălin Măruță. Astăzi, fiul cel mare al cuplului a absolvit grădinița cu brio și se pregătește să meargă la școală. Ca orice părinte iubitor, interpreta nu a ezitat să-și împărtășească bucuria și emoțiile cu prietenii din mediul virtual.

„Un final de drum și începutul unei noi aventuri! David a terminat astăzi grădinița și se pregătește să meargă la școală în toamnă. Suntem foarte mândri de el! Se spune că e greu să fii părinte, dar eu azi aș zice doar ca e din ce în ce mai frumos!”, a scris Andra într-o postare pe una dintre rețelele de socializare.

La scurt timp după ce a postat mesajul, internauții au apreciat postare cu mii de like-uri și au scris sute de comentarii frumoase în adresa familiei. Amintim că Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai de succes cupluri din showbizz-ul românesc. Aceștia au împreună doi copii, David în vârstă de 6 anișori și o fetiță Eva Maria Ioana în vârstă de 1 anișor. 

Foto: Facebook.com; viva.ro; vocearomaniei.protv.ro

Adaugă comentariu