Fiica Andreei Bălan a împlinit 3 luni și deja a rostit primul cuvânt

Fiica Andreei Bălan a împlinit 3 luni și deja a rostit primul cuvânt

Fiica Andreei Bălan a împlinit recent 3 luni, iar în această perioadă de timp viața artistei s-a schimbat în totalitate. Deși încă este foarte mică, Ella Maya a rostit deja primul cuvânt: „mama”.

După ce a devenit mama unei fetițe drăgălașe, Andreea Bălan nu-și mai încape în piele de fericire. Iar de curând artista a trăit unul dintre cele mai așteptate momente din viața unui părinte, și anume a fost alături de fiica ei atunci când micuța a rostit primul cuvânt. Despre această experiență, dar și cu ocazia împlinirii 3 luni de naștere a fiicei sale, Andreea Bălan a scris o postare pe blogul ei personal.

„Au trecut 3 luni de când viața mi s-a schimbat în totalitate. Azi Ella a împlinit 3 luni magice de când este pe acest pământ. Ea mă ajută să mă descopăr atât ca femeie dar mai ales ca mamă. Acum 3 zile am avut cel mai puternic sentiment de când a venit pe lume. A zis pentru prima oară “mama”. Da, știu că la 3 luni un bebeluș nu vorbește și nu poate să spună mama, dar probabil ca un spasm atunci când am luat-o în brațe să o pup, pur și simplu în loc de “oo, aa, bbb” i-a ieșit “ma ma”. În acea secundă am simțit cum mi se înmoaie picioarele și cum mă topesc toată. Am început să țip de fericire și să dansez cu ea în brațe.”

Amintim că Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea. 

Foto: facebook.com/AndreeaBalan/

 

Adaugă comentariu