Fiul interpretei Cezara a împlinit 4 ani. Vezi ce mare a crescut

Fiul interpretei Cezara a împlinit 4 ani. Vezi ce mare a crescut

Acum 4 ani, interpreta Cezara a devenit mămică, iar cu această ocazie și-a împărtășit fericirea și emoțiile și cu prietenii virtuali, postând pe pagina sa de facebook o poză și un mesaj pentru fiul său, Cezar.

"Astăzi este o zi importantă pentru familia mea, o zi specială, astăzi cu 4 ani în urmă am devenit mamă, mama unui băiețel scump pe nume Cezar. Din anii studenției îmi doream un băiețel, un băiețel cu numele Cezar. 
Dragul meu băiețel!! Astăzi este ziua ta! Ziua în care tu m-ai făcut mamă. Cea mai specială zi din viața mea de până acum! Te-am iubit de cum te-am văzut prima dată. Te iubesc nemăsurat încă de prima dată când te-am ținut în brațe și am îndrăgit fiecare clipă de bebelușie a ta! Te iubesc pentru că ești inocent și bun, că ești frumos și dulce! Te iubesc pentru că ești al meu! Te iubesc și asta mă face să fiu mai bună, mai frumoasă, mai înțelegătoare! Sau poate că iubirea ta pentru mine mă face să fiu astfel. Și nu uita că nimeni și nimic nu îmi va schimba sentimentele pentru tine, dragul meu!", a comentat Cezara.

Foto: facebook.com/cezara.liebe

Adaugă comentariu