(FOTO) Fosta prezentatoarea Felicia Sârbu, într-o relație cu un regizor renumit, dar își ține departe de gura lumii relația

(FOTO) Fosta prezentatoarea Felicia Sârbu, într-o relație cu un regizor renumit, dar își ține departe de gura lumii relația

Fosta prezentatoare TV și tânăra mămică Felicia Sârbu este într-o relație de dragoste cu renumitul regizor moldovean, Roman Burlaca. Felicia și Roman sunt fericiți împreună de câteva luni și își doresc să-și țină relația departe de ochii lumii. Declarații în acest sens au fost făcute de Felicia, în premieră cu referire la relația lor, informează SHOK.md.

Suntem fericiți împreună. Totul este bine și asta contează cel mai important. Ne trăim fericirea acasă”, a spus ea în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Pro TV.

Felicia a mai spus că-și doresc întotdeauna să aibă o relație departe de ochii curioșilor. „Am învățat niște lecții, am învățat să o ținem pentru noi. Vine energie de la diferiți oameni și nu dorim să ne afecteze”, a spus fosta prezentatoare TV.

Felicia Sârbu are o fetiță din căsnicia care s-a încheiat anul trecut și care nu a ținut prea mult. Într-un video realizat de Odoraș, Felicia a comunicat că are o relație foarte bună cu fostul soț și cu tatăl micuței Casandra, acesta locuind în Ucraina.

 

Foto: instagram.com/feliciasirbu_official

Adaugă comentariu