Jessie J despre avortul spontan: La cea de-a treia ecografie, am aflat că nu se mai simt bătăile inimii

Jessie J despre avortul spontan: La cea de-a treia ecografie, am aflat că nu se mai simt bătăile inimii

Jessie J este o cântăreață și textieră britanică. Recent, artista în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că a suferit un avort spontan. Conform statisticilor, avortul spontan este cea mai frecventă complicație a sarcinii.

După despărţirea de iubitul ei, cântăreaţa Jessie J luase decizia de a avea singură un copil, situaţie pe care şi-o asumase pe deplin, aşa cum ea însăşi a mărturisit. Din păcate, cântăreaţa a pierdut sarcina şi a publicat o imagine pe Instagram, complet devastată şi cu un test de sarcină negativ, în mână, înainte de a susţine un concert în Los Angeles. Artista suferise un avort spontan:

„După ce am mers la cea de-a treia ecografie, am aflat că nu se mai simt bătăile inimii. Simţeam că nu mai puteam să îmi controlez emoţiile. S-ar putea să regret că am postat asta. Sau poate nu voi regreta. Chiar nu ştiu acum‟, a scris artista, în acel moment. 

După acest episod dificil din viaţa ei, Jessie J a vorbit despre această experienţă:  

„Am postat despre pierderea copilului la doar câteva ore după ce mi s-a spus. Adevărul este că trebuia doar să plâng, să cad în brațele cuiva și să plâng. Dar la acea vreme eram singură.

Nici nu aveam idee prin ce eram pe cale să trec nu doar emoțional, ci și fizic după această întâmplare. Acum înțeleg cu adevărat de ce trebuie să discutăm tot mai mult despre avortul spontan. Nu am experimentat niciodată dureri fizice sau traume și nu am simțit o asemenea singurătate.

Acest lucru m-a schimbat pentru totdeauna. Îmi pare foarte rău dacă ai trecut vreodată prin asta singură sau nu, sau treci prin asta chiar acum în orice stadiu al sarcinii. Pierderea bebelușului este unul dintre cele mai rele sentimente din lume.

Mă doare pentru tine. Bănuiesc că sunt aici pentru ați spune că ai voie să fii rănită. Ai voie să plângi. Ai voie să fii slabă. Va fi soare, dar nu putem evita ploaia”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Adaugă comentariu