Jurnalista Lorena Bogza are deja fată mare! Dăriuța și-a sărbătorit o nouă aniversare

Jurnalista Lorena Bogza are deja fată mare! Dăriuța și-a sărbătorit o nouă aniversare

Astăzi s-au împlinit trei ani de când jurnalista Lorena Bogza, împreună cu soțul ei, consilierul municipal Iurie Nastas, au devenit părinți. 

Ziua de 25 martie este una specială pentru familia Lorenei Bogza, în urmă cu trei anișori aceasta a fost binecuvântată cu un copilaș, o fetiță pe nume Daria. Încă de la primele ore ale dimineții, fericiții părinți și-au felicitat odorașul cu baloane și urări de bine în adresa sa. 

Prezentatoarea TV nu a ezitat să-și împărășească emoțiile trăite și cu prietenii ei virtuali. Aceasta a postat o fotografie în care Dăriuța apare alături de personajul ei preferat din desenul animat „Masha și Ursul”, imaginea fiind însoțită și de un mesaj emoționant.

„A venit și ziua de sâmbătă. E-he-he câtă fericire! Toată lumea este a mea! Am trei anișori!!!Vă mulțumim tuturor pentru urări!!! Să fiți sănătoși și fericiți!!!”, spune Lorena Bogza.

A fost o zi mult așteptată de toți membrii familiei, și asta deoarece Lorena Bogza postase un mesaj încă de joi.

„Mâine e vineri. Și apoi vine ziua de sâmbătă. Facem trei anișori. Cât de repede trece timpul! „Mama, de ziua mea vreau sa fac multe”.”, aceasta a fost mesajul scris de fericita mămică.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu