Karizma și-a felicitat fostul soț printr-un mesaj public

Karizma și-a felicitat fostul soț printr-un mesaj public

Nu mai este un secret faptul că interpreta Karizma a divorțat de soțul ei Valentin Coptilet. Cei doi au împreună un copil, căruia încearcă să-i ofere dragoste și afecțiune, așa încât acesta să nu simtă lipsa vreo unui părinte. Ieri, fostul soț al Karizmei a fost sărbătorit, iar cu această ocazie interpreta a ținut să-l felicite printr-un mesaj public pe rețelele de socializare.

După divorț, Karizma și Valentin Coptilet  au rămas în relații bune și vor să-i construiască un viitor frumos unicii lor fiice, Daria. Chiar dacă nu mai sunt împreună, ieri, interpreta a ținut să-și felicite fostul soț printr-un mesaj emoționant publicat în spațiul virtual.

„La mulți ani, TATA Valentin! DARIA este cel mai special, magnific, limited edition, viu, colorat, energic, dulce CADOU pe care am fi putut să ni-l oferim unul celuilalt. Ea rămâne veșnic a NOASTRĂ, în pofida circumstanțelor vieții! (cel puțin până se mărită e a noastră)! De ziua ta NOI îți spunem LA MULȚI ANI!” acesta a fost mesajul Karizmei.

 

Într-un interviu pentru „Prima oră” interpreta a vorbit despre relația cu fostul ei soț și a spus:

„El este prezent în viața ei. Noi niciodată nu comunicăm și nu folosim fel de fel de manipulări în detrimentul ei. Suntem în relații amicale, așa cum ar trebui să fie o pereche care nu mai sunt împreună, dar au un copil de crescut”.

Tot în acel interviu, Karizma a mărturisit că deși a trecut prin dezamăgiri și despărțiri, speră că într-o zi își va găsit jumătatea vieții. 

„Eu cred în iubire, eu cred că există cineva pe acest pământ care mă va descoperi așa cum sunt eu și eu o să pot să-i ofer iubire”.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu