Kim Kardashian a angajat o mamă surogat pentru a mai avea un copil. Iată cu cât o plătește!

Kim Kardashian a angajat o mamă surogat pentru a mai avea un copil. Iată cu cât o plătește!

Prezentatoarea TV din SUA, Kim Kardashian, și soțul acesteia, interpretul Kanye West, își mai doresc un copil. Dar deoarece Kim a avut probleme la nașterea celui de-al doilea copil al cuplului, medicii i-au recomandat să nu mai rămână însărcinată. În context, cei doi au și găsit o mamă surogat care să le aducă pe lume cel puțin încă un bebeluș.

Revista online okmagazine.ro, scrie că sarcina și nașterea unui copil va scoate din bugetul cuplului cel puțin 115 mii de dolari.  Cei doi au recurs la serviciile unei agenții care le-a găsit mama surogat , iar femeii îi vor plăti câte 4.500 de dolari lunar timp de 10 luni. Agenția de recrutare va primi aproape 69 de mii de dolari. 

Dacă din această sarcină va rezulta mai mult de un copil, atunci mama purtătoare va primi o sumă suplimentară de 5.000 de dolari pentru fiecare copil în plus. De asemenea, dacă mama surogat își va pierde organele reproductive în timpul nașterii, aceasta va fi recompensată cu 4.000 de dolari.

Conform condițiilor impuse de părinți, mama surogat este obligată să nu fumeze, să nu bea și să nu ia medicamente în timpul sarcinii. Aceasta mai este obligată să nu facă sex în săptămânile de după implantarea embrionului, dar și înainte cu 3 săptămâni de implantare. Femeia nu va mai avea voie să stea în căzi cu hidromasaj sau saune, nu trebuie să facă curat în litiera pisicii, să nu bea mai mult de o cafea pe zi și să nu mănânce pește crud. 

Kim și Kanye „își asumă responsabilitățile legale și parentale pentru acest copil, indiferent dacă ar avea anomalii congenitale sau alte malformații”.

 

Informații: okmagazine.ro

Foto: time.com

Adaugă comentariu