Laura Cosoi a ales Bulgaria! E în prima vacanță cu cele 3 fetițe: „Nevoia ne-a făcut să ne adaptăm”

Laura Cosoi a ales Bulgaria! E în prima vacanță cu cele 3 fetițe: „Nevoia ne-a făcut să ne adaptăm”

Laura Cosoi obișnuia să meargă în alți ani în vacanțe departe de România. Anul acesta, vedeta, soțul ei și cele trei fetițe ale lor sunt la relaxare în Bulgaria, la un hotel all inclusive. Actrița a povestit de ce a ales această destinație, nu a mers pe litoralul românesc, scrie avantaje.ro

Este prima vacanță în formulă completă, micuța Lara a venit de puțin timp pe lume. „Ne-am hotărât să nu lăsăm vara să treacă fără să mergem la mare, mai mult pentru fete, căci ce vină au ele că eu tot nasc vara !

Ce mă amuză este că, dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă voi alege pentru vacanță de vara Bulgaria într-un resort all inclusive, aș fi ras în hohote. Nu că ar fi neapărat ceva greșit în alegerea această, dar mi s-ar fi părut că am mult mai mult de descoperit în lumea asta mare și nu e cazul să mă limitez la o vacanță în vecini. Dar nevoia ne-a făcut să ne adaptăm și să privim vacanțele cu alți ochi, care să „judece” mai puțin', a scris vedeta pe Facebook.

Dat fiind că Lara este mică, am vrut să evităm zborurile pe timp de vara și ne-am orientat repede spre Bulgaria.

În story voi postă cât de des mi se permite, iar pe blog voi scrie un articol detaliat cu întreagă experiență! Până una, altă, ne bucurăm de aerosoli și chicote de copii fericiți că sunt în sfârșit în vacanța!”, a încheiat ea.

Laura Cosoi e căsătorită cu Cosmin Curticăpean și împreună au trei fetițe, pe Vera, Rita și Lara.

 

 

 

Sursa foto:playtech.ro

Adaugă comentariu