Lilu în vacanță cu copiii. Cum reușește prezentatoarea TV să pozeze ca în revistele de modă

Lilu în vacanță cu copiii. Cum reușește prezentatoarea TV să pozeze ca în revistele de modă

După o bună perioadă în care lucrul i-a furat marea majoritate a timpului, prezentatoarea TV, Lilu, și-a luat familia și a evadat acolo unde e mare, soare, mai puțin machiaj, telefoane, și cât mai mult ea și familia. Împreună cu cele două fetițe, soții se pare că au parte de o adevărată aventură, dar chiar și așa, jurnalista reușește să-și surprindă urmăritorii de pe Instagram cu fotografii ce par a fi rupte din cele mai mari editoriale fashion.

Astfel, acum o săptămână familia și-a luat zborul, destinația fiind Tunisia, o țară situată în nordul Africii, și nu întâmplător, ci datorită faptului că pe lângă mare, Amelia și Teia au posibilitatea să petreacă și mai frumos timpul alături de verișoarele lor.

Odată ce au ajuns pe malul mării, nici starea vremii nefavorabilă nu i-a speriat, emoțiile citindu-se ușor pe fețele lor.

Să călătorești cu copiii nu e deloc o sarcină ușoară, o știm bine! Lilia Ojovan, însă, dezvăluie efortul din spatele unor fotografii minunate, cu mii de aprecieri din partea utilizatorilor instagram.

Când ești în vacanță cu copiii, parcă participi la un campionat de făcut poze la viteză. Cât tati o ținea pe Teia în gât, și Amelie striga pe șezlong... am reușit să facem o poză. Iuhuuu, record”, a scris prezentatoarea în descrierea fotografiei.

Tot în această vacanță jurnalista și-a mai realizat un vis:

Când le vezi aproape de tine... te sperie înălțimea, dar te liniștește calmul lor (cu @calin_rosca ziceam că sunt chiar oleacă “fudule”). Fără nici o grabă, de sus, legănată pe cocoașa cămilei am admirat și am ascultat valurile marii. Un vis îndeplinit.”

Sursa: instagram.com

Adaugă comentariu