Mara Bănică a născut o fetiță de 3 kg!

Mara Bănică a născut o fetiță de 3 kg!

Mara Bănică și soțul ei sunt în culmea fericirii! Jurnalista a adus pe lume marți, 1 februarie, o fetiță sănătoasă tun, care a cântărit nu mai puțin de 3 kilograme și a primit nota 10 la naștere. Mara și fetița ei se simt foarte bine. Proaspăta mămică a făcut primele declarații de pe patul de spital, transmite click.ro

Fericire mare pentru Mara Bănică și soțul ei. Jurnalista a devenit marți domneață, în jurul orei 7 și 24 de minute, mămică pentru a doua oară.

Nașterea a decurs fără probleme. Mara Bănică a născut la o clinică privată din Capitală (România), iar fetița a cântărit 3 kilograme la naștere și a măsurat 50 cm. Mara a făcut primele declarații pentru Click!, chiar de la maternitate.

„E cadou de ziua mamei mele!”

Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineața la 7:24 o fetiță perfect sănătoasă! Are 3 kilograme și 50 cm. A primit nota 10! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s -ar fi potrivit!”, ne-a declarat proaspăta mămică.

Mara Bănică a pregătit totul din timp cu minuțiozitate pentru venirea pe lume a micuței. Bebelușa va fi răsfățata familiei. Jurnalista ne-a mai declarat că i-a pregătit micuței pătuțul, hăinuțelele, scoica, dar și un cărucior de fițe. Bebelușa se va odihni într-un cărucior de 2000 de euro, un model de fițe pe care l-a folosit și Megan Markle la copiii ei! Mai are doar să se consulte cu soțul pentru numele micuței.

Camera bebelușei e pregătită. Pătuțul, scoica și căruciorul. M-am gândit la un prenume. Aștept să văd și variantele la care s-a gândit soțul meu și vom alege împreună”, ne-a mai spus Mara.

La 46 de ani, Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. Ea mai are un băițelel Dima, în vârstă de 11 ani.

Adaugă comentariu