Marcel și Cornelia Ștefăneț au deja fată mare! Micuța este sărbătorită astăzi

Marcel și Cornelia Ștefăneț au deja fată mare! Micuța este sărbătorită astăzi

Pe zi ce trece emoțiile se intensifică, iar fericirea lor nu poate fi calculată cu ajutorul a nici unei formule matematice. Este vorba despre soții Marcel și Cornelia Ștefăneț, care de trei ani sunt mai bogați și mai împliniți, datorită fiicei lor Alexandra, care astăzi este sărbătorită.

Astăzi se împlinesc 3 ani de când interpreta Cornelia Ștefăneț a adus-o pe lume pe micuța Alexandra. Fiind primul copilaș al cuplului, Alexandra este răsfățata părinților, care încearcă cu tot dinadinsul să-i ofere tot ce-i mai bun fetiței lor. Și cum cuvintele calde și mesajele de felicitare sunt inevitabile în zilele de sărbătoare, fericiții părinți au ținut să-i adreseze Alexandrei un frumos mesaj de felicitare.

„3 ani de când ai apărut ca un Soare în viața noastră și de atunci o luminezi necontenit.  Fetița noastră iubită ai deja 3 anișori... Doamne cum trec anii... Mami și Tati te iubesc, dragă Alexandra, și tot ce ne dorim noi e să fii sănătoasă, de toate celelalte ne vom preocupa noi. La mulți ani, Sănduța!!!”, se arată în mesajul publicat pe profilul comun al soților Ștefăneț.

La numai 3 anișori ai săi, Alexandra este deja o mică vedetă, aceasta adoră la nebunie să cânte în fața ecranului, iar piesele interpretate de părinții ei fac parte din playlist-ul preferat al micuței.

 

 

Echipa Odoraș îi urează la mulți ani Alexandrei!

Foto: facebook.com

Adaugă comentariu