Persoanele publice de la noi sunt gata de Revelion. Vezi cum arată pomii lor de Crăciun

Persoanele publice de la noi sunt gata de Revelion. Vezi cum arată pomii lor de Crăciun

Au rămas zile numărate până la Revelion, iar vedetele autohtone au decorat deja casele și au împodobit pomii de Crăciun. Fiecare a avut mare grijă la alegerea accesoriilor, combinarea culorilor și instalațiilor luminoase. Vezi mai jos cum arată locuințele și brazii vedetelor în ajun de Revelion.

Cântăreața Mariana Mihăilă a optat în acest an pentru un brad artificial, decorat cu jucării strălucitoare. Mai mult, de sărbători, vedeta a încercat pentru prima dată să pregătească și un desert foarte fin din bezea - macarons.

 

Interpreta Nicoleta Nucă a instalat un brad împodobit cu decorațiuni în două culori - alb și bej, iar luminițele au întregit atmosfera de sărbătoare.  Interpreta a postat și un mesaj în dreptul fotografiei: Crăciun fericit și luminos alături de cei dragi! Vă puuup!”.

 

Interpreta și jurnalista Gloria Gorceag a ales în principal trei nuanțe: roșu, auriu și galben pentru a-și împodobi bradul de Crăciun. Mesajul scris de aceasta a fost unul plin de emoție și dragoste pentru fiul său: „5 luni de altă viață Viața noastră arată mult mai bine acum!”.

 

Prezentatoarea TV Rodica Rusu a împodobit bradul cu multe jucării strălucitoare, iar cel mai important personaj de lângă brad este fiul său, costumat în ursulețul alb.

Copiii pe Pământ sunt o dovadă a iubirii lui Dumnezeu pentru omenire. Cei mici ne vindecă de egoism și răutate. Ei ne învață să găsim bucurii în lucrurile mărunte și să nu ratăm momentele cu adevărat importante în căutarea fericirii absolute. Iar cel mai de preț ce putem să le oferim noi nu sunt lucrurile materiale, cât de importante nu ar părea să fie. Este dragostea, necondiționată, mai ales atunci când ei cred că nu o merită. Eu cred cu certitudine că un copil iubit astăzi este un adult fericit mâine.    

P.S: personajul din imagine este Ursul alb”, a scris Rodica Rusu pe pagina sa de Instagram.

 

Jurnalista Angela Gonța a împodobit bradul de Crăciun cu fiica sa Ecaterina. „Crăciun Fericit, oameni buni. Alături de cei dragi vouă”, a scris Angela Gonța pe contul său de Instagram.

 

Nata Albot și Andrei Bolocan au optat pentru un brad artificial, decorat cu multe jucării de pluș și ghirlande colorate.

„Obosită, dar fericită pentru a sărbători Crăciunul cu această bandă nebună”, a scris Nata Albot.

 

Interpreta Adriana Ochișanu a publicat și ea pe conturile sale de socializare o serie de fotografii arătând cum se pregătește împreună cu fiica sa de sărbători. „Pregătite să-l întâmpinam pe Moș Crăciun, brăduțul este gata... Adriana&Mihaela”, a semnat interpreta postarea sa.

 

Fosta prezentatoare TV și bloggerița Cristina Gheiceanu a decorat bradul în culori pastelate – alb, roz deschis și galben deschis, acest stil se potrivește perfect cu designul camerei unde a fost instalat pomul.

Sursa: instagram.com; facebook.com

Adaugă comentariu